به گزارش ایسنا، بخش مرکزی تیانه (به معنای هارمونی آسمانی) قرار است در سال ۲۰۲۰ به مدار زمین پرتاب شود و تکمیل ساخت و ساز تا سال ۲۰۲۲ با عمر ۱۰-۱۵ سال برنامه ریزی شده است.
تیانه به شش سکوی الحاق مجهز است و طبق برنامه اعلام شده از سوی سازمان فضایی چین، دو واحد آزمایشگاهی با نام های "وینتیان" (به معنای جستجوگر فلک) و "منتیان" (به معنای رویا های آسمانی) بعدا به بخش مرکزی ایستگاه تیانه متصل خواهند شد.
بخش مرکزی تیانه شامل سه بخش محوطه زندگی، واحدسامانهها و سکوی اتصال مرکزی است و میتواند پشتیبانی و زندگی برای سه عضو خدمه را فراهم میکند. محوطه زندگی شامل یک آشپزخانه، توالت، تجهیزات کنترل آتش، پردازش هوا و تجهیزات کنترل، رایانه مرکزی، دستگاههای علمی، تجهیزات ارتباطی برای ارتباط دیداری و شنیداری با مرکز هدایت کنترل زمین در پکن و دیگر تجهیزات است.
این پیکربندی همچنین واحدهای مختلف از جمله واحد اخترشناسی مجهز به تلسکوپی با نام "زونتیان" یا واحد تعمیرات مجهز به سامانههای مختلف تعویض و تعمیر قطعات نیز بطور دورهای به تیانه متصل خواهند شد.
قرار است یک مدل کامل از ایستگاه فضایی تیانه به همراه بخشهای مربوطه در اوائل نوامبر سال جاری در نمایشگاه هوا فضا چین در شهر ژوهای در معرض دید همگان قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات