• چهارشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 97080200932
  • خبرنگار : 90047

شعبانی بهار: با برگزاری انتخابی تیروکمان، شائبه‌ها از بین رفت

شعبانی بهار: با برگزاری انتخابی تیروکمان، شائبه‌ها از بین رفت

رییس فدراسیون تیروکمان گفت‌: با برگزاری انتخابی تیم ملی سعی کردیم شائبه‌ها را از بین ببریم و بهترین تیم را برای کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو برای مسابقات قهرمانی جهان گزینش کنیم.

غلامرضا شعبانی بهار  در گفت‌وگو با ایسنا، بعد از برگزاری انتخابی تیم‌ ‌ملی تیروکمان در رشته‌های ریکرو و کامپوند، اظهار کرد: در نخستین انتخابی تیم‌ ‌ملی تیروکمان که در رشته‌های ریکرو و کامپوند زنان و مردان با بیش از 400 کماندار در سایت تیروکمان برگزار شد، تلاش بر این بود تا تمام کمانداران بدون هیچ گونه دغدغه‌ای در انتخابی شرکت کنند تا با ایجاد فرصت یکسان برای همه کمانداران، بهترین‌ها را به تیم‌ ‌ملی دعوت کنیم. ضمن این که با برگزاری انتخابی به تمام شائبه هایی که در گذشته در خصوص تیم‌ ‌ملی وجود داشت خاتمه دادیم. به هر صورت باز هم می‌گویم تنها کسانی که در انتخابی تیر زدند، وارد تیم ملی می‌شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا کسانی که در این انتخابی شرکت نکردند، فرصتی برای حضور دوباره در تیم‌ ‌ملی خواهند داشت یا خیر؟ گفت‌: قرار بر این بود که با نظر کادر فنی تنها کسانی که تیر می زنند شانس حضور در تیم‌ ‌ملی را داشته باشند. این که فرصت دوباره‌ای به کسانی که نتوانستند در این انتخابی شرکت کنند داده شود یا خیر بستگی به نظر کادر فنی دارد. البته به اعتقاد من بسیاری از افراد بودند که به دلایل مختلف نمی‌توانستند در نخستین دوره انتخابی شرکت کنند و باید فرصت دوباره به این افراد داده شود ولی باز هم می گویم این بستگی به نظر کادر فنی دارد نه رییس فدراسیون.

شعبانی بهار تصریح کرد: بعد از این تنها کسانی که در انتخابی شرکت کنند و امتیازات لازم را بدست آورند، حق پوشیدن پیراهن تیم‌ ‌ملی را خواهند داشت. ما برای این که بتوانیم تیم خوبی را برای مسابقات قهرمانی جهان که خرداد سال آینده برای کسب سهمیه المپیک 2020 توکیوست، آماده کنیم باید بتوانیم بهترین تیم را در رشته ریکرو و کامپوند گزینش کنیم تا موفق به کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو در رشته ریکرو شویم.

رییس فدراسیون تیروکمان، گفت‌: در حال‌ حاضر چهره های بسیار خوبی همچون رضا شبانی و سوگند رحمانی در بخش جوانان شناسایی شده‌اند که حضور این افراد در آینده می‌تواند برای ریکرو سرمایه خوبی محسوب شود. تلاش ما بر این است تا با برگزاری انتخابی تیم‌ ‌ملی نفرات جدیدی را شناسایی و وارد تیم‌ ‌ملی کنیم تا در آینده جایگاه بهتری را در ریکرو برای خود رقم بزنیم.

وی در پایان افزود: به زودی اردوی تیم‌ ‌ملی تیروکمان با نفراتی که در انتخابی رکورد ورودی را ثبت کردند در آبان ماه برگزار خواهد شد تا از بین این نفرات با برگزاری چند مرحله رکوردگیری درون اردویی بهترین‌ها برای کاپ آسیا در تایلند و قهرمانی جهان در هلند مشخص شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha