• سه‌شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97080100441
  • خبرنگار : 30057

بررسی نحوه هوشمندسازی بنادر در یک رویداد فناورانه در جشنواره دریا

بررسی نحوه هوشمندسازی بنادر در یک رویداد فناورانه در جشنواره دریا

دبیر ستاد توسعه صنایع دریایی با بیان اینکه بر اساس نتایج مطالعات جهانی، حوزه دریا به سمت هوشمندسازی به پیش می‌رود، گفت: بر این اساس در جشنواره "دریا مسیر پیشرفت"، علاوه بر برگزاری رویداد نرم‌افزار، در روز پنجشنبه نیز رویداد هوشمندسازی بنادر برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد سیف امروز در رویداد استارتاپی اپلیکیشن دریایی در چهارمین جشنواره "دریا مسیر پیشرفت"، با تاکید بر اینکه هر حوزه فناوری نیاز به یک اکوسیستم و عناصر متعدد دارد، افزود: حوزه دریا با توجه به گستردگی در بعد مدیریتی و همچنین از جنبه شاخه‌های علمی و تخصصی دارای عناصر و اکوسیستم‌های گوناگون و گسترده‌ای است.

وی دلیل این گستردگی را توسعه فعالیت‌ها در بخش‌های مدیریتی، خدماتی، امنیت غذا، آبزی‌پروری، صنعتی و بخش‌های امنیتی و نظامی دانست.

سیف اضافه کرد: از این جهت می‌توان تصور کرد که بازیگران عرصه دریایی بسیار متعدد هستند، ضمن آنکه به یک بستر ارتباطی نرم‌افزاری و اینترنتی نیاز دارند تا بتوانند نیازهای ارتباطی این صنعت را برقرار کنند.

دبیر ستاد توسعه صنایع دریایی معاونت علمی با تاکید بر اینکه در آینده می‌توان صنایع دریایی را با مشارکت بخش خصوصی توسعه داد، خاطرنشان کرد: دریا علاوه بر نیازهای زیرساختی و تجهیزات گرانقیمت که از سوی دولت تامین می‌شود، نیاز به بسترهایی دارد که بخش‌های خصوصی نیز می‌توانند در آن وارد شوند. همان‌گونه که در بخش‌هایی چون حمل و نقل شهری، تامین کالا و خدمات‌رسانی از سوی فعالان بخش خصوصی اجرایی می‌شود.

سیف با بیان اینکه در بخش‌های صنایع دریایی بستر نرم‌افزاری و اینترنتی بسیار حائز اهمیت است، یادآور شد: در سال‌های گذشته ایده‌بازارهای گوناگونی برگزار شده است و در پی آن سرمایه‌گذاران بر روی طرح‌های با قابلیت تجاری‌سازی، سرمایه‌گذاری کرده‌اند و در ادامه آن نیز در بخش صنایع دریایی اقدام به برگزاری رویدادهای استارتاپی کردیم.

دبیر ستاد توسعه صنایع دریایی معاونت علمی با بیان اینکه در چهارمین جشنواره "دریا مسیر پیشرفت" اقدام به برگزاری استارتاپ اپلیکیشن شده است، ابراز امیدواری کرد که طرح‌های ارائه شده در این عرصه به تجاری‌سازی و ارزش افزوده منجر شود.

سیف در عین حال با تاکید بر اینکه در ستاد توسعه صنایع دریایی در این عرصه وارد شدیم، اضافه کرد: تفاوت دریا با خشکی در آن است که در دریا، دریانوردان روزهای متمادی به دور از خانواده مشغول به فعالیت هستند، از این رو بسترهای اینترنتی و هوشمندسازی در حوزه‌های دریانوردی بسیار حائز اهمیت است.

وی با تاکید بر اینکه آینده دریا به سمت هوشمندسازی به پیش می‌رود، گفت: پیش‌بینی‌های جهانی نیز بر این موضوع تاکید دارد و ما امیدواریم که با برگزاری رویدادهای علمی، بتوانیم بخش خصوصی را وارد عرصه اپلیکیشن‌های دریایی کنیم.

سیف اضافه کرد: علاوه بر استارتاپ اپلیکیشن در روز پنجشنبه رویداد هوشمندسازی بنادر نیز در جشنواره "دریا مسیر پیشرفت" برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha