مسعود رضاییان در گفت و گو با ایسنا، درباره انتخاب پوشاک آدیداس برای تیم ملی فوتبال جهت حضور در جام ملتهای آسیا علیرغم نداشتن قراردادی با این شرکت آلمانی، اظهار کرد: فکر میکنم آنها امیدی به درآمدزایی از این محل ندارند. دلیل دیگر هم این است که در پارهای از موارد کسانی که با ما داد و ستد دارند، بر اساس نیازشان عمل میکنند. اگر ما به آنها نیاز داشته باشیم، ما را در اولویت قرار نمیدهند. چرا که از تحریمهای آمریکا میترسند و شجاعت خود را از دست میدهند.
مدیرعامل سابق فولاد خوزستان با بیان اینکه فدراسیون فوتبال و اکثر نهادهای ایرانی به خاطر تحریمها در موضع ضعف هستند، افزود: این عرضه و تقاضا جوانمردانه نیست. با اینحال اینکه ما از پوشاک در داخل انبارها استفاده کنیم، منظقی نیست. میتوانیم پوشاک مورد نظر را به باشگاهها و هیات های فوتبال بدهیم.
وی با اشاره به توزیع نشدن پوشاک تیم ملی در امارات برای هواداران گفت: این اتفاق برای تیم ملی که در جامملتهای آسیا شرکت میکند، خوب نیست چراکه هواداران پوشاک متحدالشکل نخواهند داشت. ما میتوانیم از هواداران استفاده کنیم. تیمهای کرهجنوبی، ژاپن و استرالیا با نهایت قدرت و با هوادارانشان به امارات میروند.
رضاییان یادآور شد: فکر میکنم فدراسیون با شفافسازی میتوانست دلایل اصلی مشکلاتش را بیان کند. ممکن است دلایل قانع کننده هم داشته باشد اما چون بحث را مطرح نمیکند، اعتماد عمومی را از دست میدهند. در گذشته هم مسائل به خوبی تشریح نشده است.
مدیرعامل سابق ملوان استفاده نشدن از کارشناسان و مشاوران با سابقه و با دانش را از دیگر مشکلات فدراسیون فوتبال دانست و تاکید کرد: آنها منش استفاده از کمک دیگران را ندارند. میتوانند از مدرسان دانشگاهی که اصول و فنون مذاکره را میدانند، کمک بگیرند. ما فوتبال را میفهمیم اما در بحث اقتصادی به اندازه مدیرمالی با ۳۰ سال سابقه مطلع نیستیم.
این مدیر فوتبالی در واکنش به اینکه با چه متر و معیاری هدایت ممبینی را برای سمت اقتصادی فدراسیون انتخاب کردند در حالی که او پیشتر داور بوده است، گفت: من ممبینی را نمیگویم. خودم را مثال میزنم. من در چند تیم مدیرعامل بودم. آیا دلیل میشود مدیر اقتصادی شوم؟ شغل من این نیست. ما مدیرانی هستیم که همیشه پول میگیریم تا جایی را اداره کنیم. ما پول جذب نمیکنیم. در فدراسیون فوتبال هم چنین افرادی حضور دارند. در فدراسیون هم این افراد هستند. شغلشان این نیست که درآمدزایی کنند. تا روزی که نگاهمان تخصصی نباشد، وضع به همین منوال است.
رضاییان در واکنش به کم تحملی فدراسیون فوتبال نسبت به انتقادات گفت: این بحث دو طرفه است. اگر این حس به شما دست بدهد که منتظرند اشتباه کنی، دیدگاه بدی شکل میگیرد. اگر این احساس را دارید که فرد مقابل رفیق و خیرخواه شما نیست، این اتفاق میافتد. نمی دانم چطور انتقاد بیان شده که این رویکرد شکل گرفته است.
مدیرعامل سابق نفت مسجد سلیمان در واکنش به اینکه مدیران فدراسیونهای ورزشی میتوانند از قانون عدم حضور بازنشستگان پیروی نکنند، گفت: به نظرم در این ماجرا حق با کسی نیست. اگر کسی بخواهد آرایشگاه بزند، از چندین فیلتر مختلف عبور میکند و مرتبا عملکرد او را زیر نظر میگیرند. حال اگر بخواهی رئیس فدراسیون یا مدیرعامل باشگاهی شوی، کسی نمیپرسد چه ویژگیهایی داری؟
او با بیان اینکه به راحتی از معیار شایستگی در ورزش عبور میکنند، خاطرنشان کرد: صرفا با انتخاب هفتاد نفر، یک مدیر انتخاب میشود. شما میتوانید با این فرمول یزید را به جای امام انتخاب کنید. این اتفاق با برگزاری جلسه در یک هتل و توجیه آرا رخ میدهد. در حوزه ورزش ضعیف عمل میکنیم.
رضاییان در پایان اظهار کرد: لابی گری کلمه درستی نیست اما از این طریق افراد را انتخاب میکنیم. اگر کسی خیلی خوب است و کارش را درست انجام می دهد، نباید به صرف اینکه ۸۰ سال دارد، او را کنار بگذاریم. نمی شود یک خط بگذاریم و بگوییم کسانی که این سمت هستند، بروند. سال هاست که بازنشستهها کار میکنند و حالا به یک باره میگوییم بروید. آنها هم فن ماندن را بلدند و پاتک می زنند. اگر مانند مجلس به مدیران رای اعتماد بدهیم و به وقتش استیضاح کنیم، خیلی خوب است.
انتهای پیام
نظرات