• شنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۷ / ۰۷:۱۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97072815116
  • خبرنگار : 71282

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران تاکید کرد

دنبال افزایش ریالی دستمزد نیستیم!

دنبال افزایش ریالی دستمزد نیستیم!

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید به دنبال افزایش ریالی حقوق کارگران نیستیم و معتقدیم در شرایط امروز اقتصاد بهترین راه تقویت قدرت خرید، کمک به جبران هزینه‌های زندگی کارگران و کارمندان است.

هادی ابوی ـ در گفت‌وگو با ایسنا، درباره موافقت دولت با ترمیم حقوق کارمندان و حمایت دولت از جامعه کارگری، گفت: معتقدم دولت باید در جهت تامین اقلام مصرفی و ضروری خانوارها وارد عمل شود. امروز در یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم که از جنگ نظامی بدتر است؛ چون در جنگ نظامی، دشمن را می‌شناسیم و به منطقه و موقعیت جغرافیایی آگاهیم، ولی جنگ اقتصادی به خانه‌ها نفوذ کرده و معیشت خانواده‌ها دچار مشکل شده است.

وی ادامه داد: افزایش قیمت‌ها تحت هر عنوانی به صلاح نیست و بالارفتن قیمت سکه، طلا، ارز، مسکن و اقلام خوراکی به زیان خانوارهای کارگری است.

ابوی با اشاره به نامه سرگشاده نمایندگان کارگری به رئیس جمهوری گفت: نمایندگان کارگران هیچگاه به دنبال افزایش دستمزد به شکل ریالی نبوده و نیستند بلکه خواسته ما توجه به معیشت کارگران و ترمیم حقوق و دستمزد آنها است.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران متذکر شد: در شرایطی که امکان افزایش دستمزد وجود ندارد، دولت می‌تواند با دادن سبد اقلام خوراکی یا بن خواربار به قیمت گذشته و نه قیمت روز، به کاهش هزینه‌های زندگی کارگران و کارمندان کمک کند.

وی گفت: انتظار ما این است که دولت به کارگران هم به چشم کارمندان نگاه کند و برای کارگران هم امتیازاتی قایل شود. اگر امکان واگذاری خانه‌های خالی از سکنه به کارگران وجود دارد این ایده را عملی کند تا کارگران از فشار هزینه‌های سنگین اجاره بها تاحدی رها شوند؛  یا کارگران را از مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصدی که روی خیلی از اقلام و کالاها درج شده معاف کند.

به گزارش ایسنا، پیشتر جمشید انصاری - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور - از موافقت رئیس جمهوری با ترمیم حقوق کارمندان خبر داده و گفته بود: ترمیم حقوق کارکنان دولت وظیفه دولت است و ما نیز پیشنهادهای خود را ارایه کرده‌ایم. بررسی پیشنهاد ترمیم حقوق کارکنان دولت با موافقت رئیس‌جمهوری در دستور کار دولت قرار دارد. وی ابراز امیدواری کرد که در اسرع وقت، تصمیمات در این مورد نهایی شود و تکلیفی را که در تبصره سه ماده ۲۹ قانون برنامه برای رعایت عدالت در پرداخت‌های دستگاه‌های مختلف در مشاغل مشابه بر عهده دارد، محقق شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۲۸ ۱۱:۵۵

خوب با این کالای بخور و نمیر که این قشر از جامعه همیشه توی حالت استپ می مونند، این پول ها رو صرف افزایش حقوق می کنید که جیبتون پر بمونه برای صدقه

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۲۸ ۱۲:۰۸

افزایش ریالی به مراتب بهینه تر است. خرید و پخش جنس توسط دولت باعث ایجاد رانت و هزینه بسیار بیشتر میشود. البته تعدادی شغل برای آقازاده ها ایجاد میکند.