• جمعه / ۲۷ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 97072714954
  • خبرنگار : 71571

عضو هیات امنای دانشگاه امام صادق(ع) با اشاره به سیره عملی مرحوم آیت الله مهدوی کنی:

پذیرفته نیست کسی با ادعای روحیه انقلابی غیرانقلابی رفتار کند

پذیرفته نیست کسی با ادعای روحیه انقلابی  غیرانقلابی رفتار کند

رییس موسسه حفظ و نشر آثار مرحوم آیت الله مهدوی کنی با اشاره به سیره مرحوم آیت الله مهدوی کنی، گفت: ایشان معتقد بودند اگر کسی با ادعای روحیه انقلابی رفتار غیرانقلابی کند پذیرفته نیست.

به گزارش ایسنا، آیت الله حجت الاسلام و المسلمین سعید مهدوی کنی در پیش خطبه این هفته نماز جمعه تهران به مناسبت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی با بیان اینکه این ایام ایام عزای ابا عبدالله احسین و مقارن با اربعین است، اظهار کرد: ان شاءالله توفیق گرامیداشت این مراسم بزرگ و حضور در راهپیمایی اربعین را داشته باشیم. امروز مقارن است با چهارمین سالگرد رحلت مرحوم آیت الله مهدوی کنی. پیامبران بزرگ الهی از خداوند مانند ابراهیم خواسته اند خداوند لسان صدق را پس از مرگ آنها و در ادامه مسیر آنها، برایشان قرار دهد و این مسیر در مسیر و ذکر دیگران گنجانده شود. خداوند ذکر این افراد را در میان مومنان ادامه داده است. چنانچه در آیات قرآن می بینیم خطاب به پیامبر(ص) می فرماید که یاد مومنان را زنده نگاه دار. خداوند یاد و ذکر خیر انبیاء و اوصیا و بزرگان را گرامی داشته و این راهی است برای تداوم مسیر و ادامه راه آنها.

رییس موسسه حفظ و نشر آثار مرحوم آیت الله مهدوی کنی، عنوان کرد: قرآن به جای استدلال های طولانی و به جای توضیح،  مدل و نمونه بیان می‌کند که در راس آنها انبیاء الهی است که به این طریق هم راهشان ادامه پیدا می‌کند و هم سنتشان پایدار می ماند و به ما می آموزد این ها شدنی و امکان پذیر است. جامعه اسلامی نیازمند الگوهاست. الگوی آیت الله مهدوی برای جامعه امروز ما ضروری است که شناسانده شود. ایشان الگوی انقلابی سیاسی امام صادق(ع) بود. رهبر معظم و بسیاری از علما اعلام کردند ایشان برای بیان مواضع خود آنچه را که برای الگوی اسلامی لازم می دید بدون مماشات و صریحا بیان می کرد. مردم منتظر اظهار نظر ایشان بودند که در بیان خود صریح بود ولی در این صراحت هرگز اصول اخلاقی خود را زیر پا نگذاشت.

عضو هیات امنای دانشگاه امام صادق(ع)، خاطرنشان کرد: تقوای ایشان در نیت یکی از ویژگی های بارز ایشان بود. در سه مرتبه نیت را در مواضع سیاسی بیان کرد. ایشان نیت در صداقت رفتار را در زندگی سیاسی خود نشان دادند. در خاطرات خود مکرر اشاره کردند وقتی پست مشخصی به من پیشنهاد می شد از پذیرفتن اجتناب می‌کردم. در باب نخست وزیری و زمان پریشانی کشور وقتی به ایشان اصرار شد ایشان به اصرار پست را پذیرفت و در کمتر از چند ماه پست را به نفر بعدی واگذار کرد. این اواخر به ما می گفتند آنچه تحت عنوان دانشگاه امام صادق(ع) تاسیس شد شاید برای تامین خانواده خود بود. ما مجموعه را تحویل هیات مدیره دادیم. روشی که از ایشان آموخته بودیم که در هیچ منصبی وابستگی نداشتند.

وی، افزود: در بحث اخلاق سیاسی به مسئولین توصیه می کردند در صحت عمل خود بکوشید. آنچه مردم در بیرون می بینند نتیجه عمل است. درست است که اخلاص مقدمه عمل است اما باید به درستی و صحت عمل توجه شود و نباید بی گدار به آب زد. اگر کسی با ادعای روحیه انقلابی رفتار غیرانقلابی کند پذیرفته نیست. باید دید رفتار او چه میزان در مسیر اطاعت و مبارزه با استکبار و اطاعت از مقام معظم رهبری است. در رقابت های سیاسی می فرمودند در رفتارها نیت خوانی نکنید و به دلیل ظن بد به نیت او عملش را محکوم نکنید. در رقابت های سیاسی به نفس عمل توجه کنید اگر نفس عمل اشتباه است آن را نقد و بررسی کنید ولی شخصیت فرد مورد احترام است. ایشان در مقابل کسانی که مخالف او بودند به شخصیتشان احترام می گذاشت و هرگز بخاطر یک اشتباه شخصیت آنها را مورد حمله قرار نمی داد. خداوندا عاقبت همه ما را ختم به خیر بگرداند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha