• چهارشنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۷ / ۰۰:۱۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 97071710038
  • خبرنگار : 71552

وقتی برگزاری مسابقه و استعدادیابی شرکتی می‌شود

تاسیس شرکتی جالب با تقسیم سودی عجیب‌ در فدراسیون ژیمناستیک! + سند

تاسیس شرکتی جالب با تقسیم سودی عجیب‌ در فدراسیون ژیمناستیک! + سند

زهرا اینچه درگاهی ۶ ماه بعد از نشستن بر صندلی ریاست فدراسیون ژیمناستیک شرکتی خدماتی - اقتصادی بین‌المللی در دل فدراسیون تاسیس کرده است که سهم بیشتری از سهام و سود این شرکت به اشخاص نزدیک و خودش می‌رسد.

به گزارش ایسنا، زهرا اینچه درگاهی رییس فدراسیون ژیمناستیک درست 6 ماه پس از ریاست در این فدراسیون (۱۲ دی ماه ۹۶) در اقدامی جالب در تاریخ 12 دی 1396 شرکتی با مسوولیت محدود و با نام "بازرگانی بین‌المللی جنبش پویش حرکت" را به شماره ملی 14007321583 به ثبت رسانده است که موضوع فعایت‌های این شرکت نیز "انجام فعالیت‌های ورزشی اعم از ژیمناستیک، برگزاری و شرکت در مسابقات ورزشی، تولید، توزیع، خرید و فروش و صادرات و واردات کلیه تجهیزات و لوازم اصلی و جانبی ورزشی مورد استفاده در ورزش‌های گوناگون از قبیل ژیمناستیک، انجام پروژه های عمرانی و صنعتی و ساختمانی، ساخت و مونتاژ تجهیزات خدمات اطلاع رسانی و ورزشی، عقد قرارداد با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی، اخذ وام و تسهیلات و گشایش اعتبارات برای شرکت از بانک‌ها، آموزش و استعدادیابی ورزشی در رشته های مختلف، شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی " عنوان شده است.

اعضای هیات مدیره این شرکت نیز هادی صیدی (عضو فدراسیون) به عنوان مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت، زهرا اینچه درگاهی (رئیس فدراسیون) به عنوان رییس هیات مدیره، محسن سلیمانی (دبیر فدراسیون) به عنوان نایب رییس هیات مدیره آن به مدت نامحدود هستند.

سرمایه کلی این شرکت نیز یک میلیون تومان تعیین شده که سهم مدیرعامل (هادی صیدی) ۲۰۰ هزارتومان، رییس هیات مدیره (زهرا اینچه درگاهی) ۲۰۰ هزار تومان، نایب رییس هیات مدیره (محسن سلیمانی) ۲۰۰ هزار تومان و فدراسیون ورزشی ژیمناستیک ایران ۴۰۰ هزار تومان است.

در ذیل شرکتنامه نیز تاکید شده است که تقسیم سود حاصله از شرکت نیز به نسبت میزان سهم الشرکه خواهد بود. بر این اساس، ۶۰ درصد سود سالیانه شرکت به نفع اشخاص مذکور خواهد بود و ۴۰ درصد آن برای فدراسیون ژیمناستیک در نظر گرفته شده است.

در این شرایط این سوال مطرح می‌شود که اساسا هدف از تشکیل این شرکت چیست؟

مگر برگزاری رقابت‌های ژیمناستیک، تهیه و توزیع لوازم این رشته و شرکت در مسابقات ورزشی، آموزش و استعدادیابی از وظایف ذاتی یک فدراسیون نیست؟

چرا باید برگزاری رقابت‌های ورزشی یک فدراسیون در قالب فعالیت‌های یک شرکت تعریف و اجرا شود؟

مگر رییس، دبیر یک فدراسیون نباید تمام وقت خود را برای امور جاری فدراسیون و پیشبرد اهداف بگذارند، چگونه است که این شرکت با حضور همین افراد شرح وظایف عادی خودشان را در قالب یک شرکت تعریف و اجرا کرده‌اند؟

چرا سود سهام شرکت ناعادلانه و به ضرر فدراسیون تقسیم شده است؟

مسوولان فدراسیون اگر به دنبال سودآوری برای توسعه فعالیت‌های این رشته هستند چرا سهم بیشتری از سود شرکت را به اشخاص داده‌اند؟

آیا مدیران ارشد وزارت ورزش و مسوولان و متولیان ورزش و نهادهای حراستی از این چرخه ایجاد شده، در فدراسیون ژیمناستیک مطلع هستند؟

امید است که مسوولان امر با هدف جلوگیری از تضییع حق ژیمناستیک و خانواده این رشته ورزشی هر چه سریعتر به موضوع ورود کرده و نتیجه آن را نیز به خانواده بزرگ ورزش گزارش دهند.

جزئیات ثبت این شرکت را که در روزنامه رسمی به چاپ رسیده و شرکتنامه آن:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۱۸ ۱۰:۰۸

دزدان سر گردنه