• سه‌شنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97071709532
  • خبرنگار : 71431

آخرین آمار جانباختگان مسمومیت با الکل

آخرین آمار جانباختگان مسمومیت با الکل

معاون اجتماعی وزیر بهداشت آخرین آمار مسمومیت با الکل در کشور طی یک ماه گذشته را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدهادی ایازی در مراسم رونمایی‌ از تست‌های جدید مواد مخدر و الکل اظهارکرد:  در یک ماه اخیر ۴۶۰ مورد مسمومیت ناشی از الکل در کشور داشتیم که منجر به مرگ ۴۲ نفر شد.
وی با بیان اینکه  ۱۷۰ نفر نیز کلیه‌های خود را از دست دادند و باید دیالیز شوند، گفت:  ۱۶ نفر از مصرف کنندگان نیز نابینا شدند.

وی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از جامعه ما از الکل استفاده می‌کنند، گفت: البته این درصد در مقایسه با دیگر کشورها درصد کمی است، ‌ اما به هر حال باید به این موارد نیز توجه شود.

به گفته وی، ۵۰ درصد تصادفات که منجر به مصدومیت یا مرگ شده است، ناشی از مصرف الکل بوده است.

ایازی در بخش دیگری از سخنان خود به آمار اعلام شده از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره جمعیت معتادان کشور اشاره کرد و گفت: طبق آمارها دو میلیون و ۸۵۰ هزار معتاد در کشور داریم که طبیعتا در بین افراد نیز رانندگان و کاربران ترافیکی حضور دارند.

شش درصد از متقاضیان دریافت گواهینامه معتادند

معاون اجتماعی وزیر بهداشت با بیان اینکه طبق آمارهای ما شش درصد از افرادی که برای دریافت گواهینامه مراجعه می‌کنند، معتادند، گفت: همچنین حدود ۳۰ درصد از افرادی که در جاده‌ها تردد می‌کنند نیز اعتیاد دارند که این آمار قابل توجهی است.

ایازی ادامه داد: برخی تصور می‌کنند اگر مواد مخدر را مصرف کنند تمرکز و انرژی بیشتری می‌گیرند، در حالی که به هیچ عنوان اینگونه نیست و اتفاقا آن‌ها تمرکز و انرژی خود را از دست می‌دهند.

مرگ روزانه ۶۶ نفر در شهریورماه به دلیل تصادفات

معاون اجتماعی وزیر بهداشت با بیان اینکه در شهریور ماه روزانه ۶۶ نفر در تصادفات جان باختند، گفت: این آمار یعنی روزانه به اندازه تعداد جان باختگان هواپیمای تهران – یاسوج در جاده‌ها کشته داده‌ایم که این آمار بالایی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: ۱۰ هزار تخت بیمارستانی ما همواره در طول سال مخصوص مصدومان و مجروحان حوادث ترافیکی است.

ایازی با بیان اینکه ۷۰ درصد تصادفات به عامل انسانی بازمی‌گردد، گفت: این نشان می‌دهد که اصلاح رفتار سهم زیادی در کاهش حوادث ترافیکی و تلفات ناشی از آن دارد. رفتار پرخطر ترافیکی یک دغدغه جدی برای همه ماست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۱۷ ۰۹:۵۶

چرا مدعي العموم خواستار دستگيري توزيع كنندگان و تهيه كنندگان نيست ؟