به گزارش ایسنا، محمدتقی اعرابی، سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان مهدیشهر در مراسم افتتاح این موزه اظهار کرد: این موزه تلاشی برای رونق صنعت صنایعدستی است و زمینه ایجاد اشتغال پایدار در منطقه را فراهم میکند.
وی، هدف از راهاندازی این موزه را دانشافزایی در زمینه هنرهای اصیل فراموش شده و موضوعات مرتبط با آن، معرفی و احیاء صنایعدستی به علاقهمندان، راهاندازی بازار تولید و ارائه این محصولات در بازار فروش و رونق کسب و کار عنوان کرد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان مهدیشهر با بیان اینکه در این موزه، فرهنگ و هنر اصیل سنگسری به نمایش گذاشته شده است، تصریح کرد: این موزه یادگار هنر و عشق زنان و مردان و عشایر سنگسری است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو موزه در مهدیشهر فعال است، افزود: در حال رایزنی برای ایجاد موزه مردمشناسی شهر نمونه گردشگری شهمیرزاد هستیم.
حسن ارگی، فرماندار شهرستان مهدیشهر نیز گفت: ایل سنگسر ظرفیت بزرگی در تمام زمینههای فرهنگی و گردشگری و ... دارد و این موزه تبلور بخشی از این داشتههای فرهنگی است. گردشگری محور توسعه شهرستان مهدیشهر است؛ با تقویت محور از کویر تا کرانه، این شهرستان به محل جذب گردشگران با ذائقههای مختلف تبدیل میشود.
حسن پاکزادیان، مدیر موزه صنایع دستی ایل سنگسر نیز گفت: این موزه شامل بخشهای مختلفی از جمله چرمینه و دوخت چرم، کار با چوب، ساخت قفل و کلیدهای چوبی،کار با مس قلمکاری و قلمزنی، آهنگری و سفال و سوزن دوزی است. بخش فروشگاه این موزه نیز به زودی راهاندازی میشود و در این بخش سوغات سنگسر از جمله نان سنتی این منطقه که شامل 42 نوع نان مختلف میشود و لبینات معروف ایل در این موزه به عنوان سوغات شهرستان مهدیشهر عرضه میشود.
در مراسم افتتاح موزه صنایع دستی ایل سنگسر، فرماندار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مهدیشهر، جمعی از موثرین و مدیران شهرستانی، مدیر موزههای استان و علاقمندان حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات