به گزارش ایسنا، سایت عبری زبان دبکا احتمال داد، روسیه استقرار زیرساختهای نظامی خود در سوریه را در راستای آمادگی برای جنگی فرسایشی با اسرائیل آغاز کرد.
این سایت در گزارش خود ارسال سامانه دفاع هوایی روسیه مدل اس ۳۰۰ به سوریه را ترجمه عملی اقدامات روسیه دانست و با اشاره به اینکه روابط روسیه و اسرائیل در شرایط زمانی حاضر که حتی با حادثه سرنگونی هواپیمای ال ۲۰ خوب بود، علل تصمیم روسیه برای شکستن پایههای این روابط را مورد سوال قرار داد.
دبکا در ادامه سخنرانی سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل و تاکید او بر آغاز انتقال سامانههای یاد شده به سوریه را به سفر چهارشنبه گذشته نیکولای پاتروشف، مشاور امنیت ملی روسیه به تهران مرتبط دانست.
این سایت عبری زبان در ادامه گزارش خود آورده است، باور حاکم در اسرائیل این بود که مسکو تا قبل از برگزاری نشستی میان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه هرگز سامانه اس ۳۰۰ را به سوریه ارسال نخواهد کرد، هنوز زمانی برای این نشست تعیین نشده است، روزها میگذرند و احتمال برگزاری چنین نشستی کاهش مییابد.
دبکا در ادامه تاکید کرد، اظهارات روز جمعه میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه که تاکید کرد اسرائیل باید از تلاشهایش برای دیکته کردن اقدامات و موضعگیریها به روسیه دست بردارد، خشم حاکم در مسکو را نشان داد، اظهارات مسؤولان اسرائیل از جمله نتانیاهو در نیویورک که ارسال سامانه دفاعی را اقدامی غیرمسؤولانه دانست نیز بر اغراق و نوعی وقاحت دلالت دارد و موجب گسترش بحران شد.
اظهارنظرهای مسؤولان اسرائیل در چند روز گذشته درباره ارسال سامانههای روسی و نیز تجهیزات الکترونیکی همراه آنها به سوریه بر این مساله متمرکز هستند که ارتش اسرائیل برای مقابله با آنها مشکلی ندارد.
سایت عبری زبان دبکا در ادامه به سیستمهای دفاعی روسی به جای اس ۳۰۰ مانند سامانه موشکی ام ۲ که چند روز قبل در دمشق نصب و راهاندازی شدند، اشاره کرد و درباره آن نوشت، این سامانه کوتاه برد بوده و میتواند جنگندهها را در ارتفاعات پایین رهگیری کند، همچنین این سامانه ویژه مقابله با جنگندههایی است که از رادارهای سیستمهای اس ۳۰۰ و اس ۴۰۰ عبور میکنند.
این سایت در پایان نوشت، تمامی شاخصها دال بر آن هستند که روسها در حال تقویت سامانههای دفاع هوایی خود در سوریه جهت آمادگی برای جنگی فرسایشی با اسرائیلاند و روسها پس از راهاندازی کامل این سامانهها در سوریه، گروههایی از جنگندههای پیشرفته را به این کشور منتقل خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات