به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این نظرسنجی تغییر کوچکی را از زمان رایگیری سال 2016 در دیدگاه عمومی نشان میدهد.
کارشناسان اما بر این باورند که برتری آنان که خواستار تغییر تصمیم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا هستند به دلیل عدم شرکت برخی از شهروندان در رایگیری پیشین است.
این آمارها با در نظر گرفتن میانگین شش نظرسنجی اخیر از سوی شرکتهای نظرسنجی بزرگ صورت گرفته که از 21 اوت تا 10 سپتامبر انجام شدهاند.
جان کورتیس، یکی از کارسناشان ارشد مرکز ملی تحقیقات اجتماعی در خصوص این نظرسنجی اظهار کرد، آنان که خواستار ماندن در اتحادیه اروپا هستند برتری دارند اما این برتری با اختلاف اندکی صوت گرفته و نشانههای کمی وجود دارد که حاکی از افزایش این اختلاف باشند.
کورتیس افزود، این مساله به طور عمده وابسته به نظر افرادی است که دو سال قبل در همهپرسی بریگزیت شرکت نکردند و همچنین دیدگاه آنان که نظر خود را نسبت به همهپرسی 2016 تغییر دادهاند.
لندن و بروکسل در حال تلاش برای دستیابی به توافقی بر سر بریگزیت هستند اما طرحهای پیشنهادی ترزا می، نخست وزیر انگلیس برای بریگزیت از سوی اتحادیه اروپا و همچنین مقامات مخالف حضور در این اتحادیه از درون حزب او با انتقاداتی روبهرو شده است. می برگزاری همهپرسی دیگری درباه بریگزیت را رد کرده است.
به گفته سخنگوی حزب اپوزیسیون کارگر اما این حزب از برگزاری همهپرسی دوم در این باره استقبال میکند.
در همین حال بوریس جانسون، وزیر خارجه سابق انگلیس نیز از ترزا می خواسته است که از طرحهای پیشنهادی خود برای بریگزیت دست بکشد.
جانسون در روزنامه دیلی تلگراف که امروز، جمعه منتشر شده، نوشته است: این لحظهای برای تغییر در روش مذاکرات و اجرای عدالت در مورد جاهطلبیها و احتمال بریگزیت است.
جانسون ادامه داد: برای برآورده کردن حکمی که مردم دادهاند، دولت با شکستی جمعی و انگلیس با یک فروپاشی مواجه شده است.
جانسون که پیش از این یکی از بزرگترین حامیان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بود در ماه ژوئیه بر سر طرحهای پیشنهادی ترزا می در خصوص بریگزیت از سمت خود کنارهگیری کرد.
انتهای پیام
نظرات