محمد کرم محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مهمترین درخواست و مطالبه ما در این بخش توجه به آبخیزداری و افزایش اعتبارات این بخش است.
وی با بیان اینکه استفاده درستی از منابع آبی در کشور صورت نمیگیرد، افزود: توسعه سیستمهای نوین آبیاری در حوزه کشاورزی و توجه جدی به تغییر الگوی کشت یک امر ضروری است.
معاون استاندار سمنان از کشاورزی و دامداری به عنوان مهمترین بخش مولد در شرق استان نام برد و گفت: این بخشها به شدت به آب وابسته است و هرگونه برنامهریزی برای توسعه در این بخش منوط به مدیریت درست منابع آبی و تامین منابع جدید در این بخش است.
وی از وجود بالغ بر 36 هزار هکتار اراضی قابل کشت در این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر بالغ بر 15 هزار هکتار باغات میوه و 13 هزار هکتار از اراضی شهرستان نیز زیر کشت محصولات زراعی است.
محمدی با اشاره به وسعت 36 هزار هکتاری اراضی کشاورزی در این شهرستان خاطرنشان کرد: تنها 6500 هکتار از این اراضی و باغات مجهز به سیستمهای نوین آبیاری و از جمله آبیاری تحتفشار و قطرهای است.
وی بر لزوم توجه به الگوی کشت در منطقه تاکید و تصریح کرد: کشت محصولات کمآبر و جایگزینی باغات و محصولات با نیاز آبی کمتر در دستور کار جهادکشاورزی و کشاورزان و بهرهبرداران منطقه قرار دارد.
فرماندار شاهرود از این شهرستان به عنوان قطب تولید انگور در کشور نام برد و گفت: امسال بالغ بر 80 هزار تن انگور از تاکستانهای این شهرستان برداشت شده است.
وی با اشاره به وقوع سیل و سرمازدگی در مناطقی از این شهرستان ادامه داد: سیل و سرمازدگی خسارتهایی به کشاورزان و باغداران شهرستان وارد کرده که امید است از محل اعتبارات این بخش از کشاورزان شاهرودی حمایت شود.
انتهای پیام
نظرات