به گزارش ایسنا، خبرهایی که بیشترین فراگیری را در میان اخبار اجتماعی امروز داشتند به همراه لینک مستقیم آنها در ادامه آمده است:
توزیع سبدهای کالا آغاز شد + جزئیات
انوشیروان محسنی بندپی، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت نقدی سبد غذایی مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی خبر داد.
وی با اشاره به شارژ کارت یارانه مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای سبد کالا پایان شهریور ماه گفت: توزیع سبد کالا از یکشنبه و دوشنبه هفته گذشته هم بین مددجویان بهزیستی و هم کمیته امداد آغاز شده است.
فاطمه رهبر، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد نیز با اشاره به اینکه مبلغ سبد کالا در این دوره بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یافته است، اظهار کرد: شارژ کارت یارانه مددجویان در دوره پیش و براساس بعد خانوار، بین ۳۵ تا ۱۳۰ هزار تومان بوده، اما این میزان در دوره جدید افزایش یافته است. این افراد میتوانند به فروشگاههای اتکا، کوروش، رفاه، تعاونی مصرف فرهنگیان و... برای تهیه این کالاها مراجعه کنند.
«بیمه مهریه» مرد را از پرداخت مهریه نجات میدهد؟
«بیمه مهریه» پیشنهادی بود که ابتدای دهه ۹۰ به عنوان راه حلی برای پرداخت مهریه از سوی برخی مسئولان حوزه زنان و همراهی یکی از شرکتهای بیمهای مطرح شد؛ پیشنهادی که اگرچه هیچوقت عملی نشد اما با سیر صعودی قیمت سکه و ناتوانی مردان برای پرداخت مهریه، بار دیگر قوت گرفته است.
این درحالیست که مرضیه محبی رئیس کانون زنان حقوقدان سورا استفاده از «بیمه مهریه» برای حل این مشکل را امکان پذیر نمیداند و معتقد است: ممکن است فردی بدهیاش را بیمه کرده و اقساط یا مبلغ نقدی را برای این موضوع پرداخت کند، به طوریکه در صورت فوت یا طلاق مبلغی به همسرش پرداخت شود، اما سوال این است که آیا بیمه مهریه، مرد را از پرداخت مهریه بری الذمه میکند؟ پاسخ این سوال منفی است.
نحوه و ساعت اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در نیمه دوم سال
سردار محمدرضا مهماندار، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ توضیحاتی را درباره نحوه و ساعت اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در نیمه دوم سال ارائه کرد.
وی درباره ساعت اتمام طرح ترافیک و زوج و فرد در نیمه دوم سال با توجه به تغییر ساعت اظهارکرد: تغییر ساعت، تغییری در ساعت اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد ایجاد نکرده و طرحهای ترافیک و زوج و فرد مانند قبل اجرا خواهند شد.
فرونشست زمین در تهران کند شد
اسماعیل نجار، رییس سازمان مدیریت بحران کشور از کند شدن روند فرونشست زمین در تهران خبر داد.
وی با بیان اینکه در برخی از مناطق تهران فرونشست سالانه حدود ۲۲ سانتیمتر نیز گزارش شده است، افزود: فرونشست زمین به عوامل مختلف از جمله میزان برداشت از سفرههای آب زیرزمینی ارتباط دارد. بنابراین تصمیم بر این شد تا جایی که امکان دارد از برداشت آب از سفرههای زیرزمینی بویژه به شکل غیر مجاز جلوگیری شود. همچنین میتوان نسبت به تأمین و بالا آوردن سطح آبهای زیرزمینی نیز اقداماتی را انجام داد.
پای بسته مدیران به زنجیر «سرانه» مدارس
سالهاست کمبود اعتبارات و عدم تزریق بودجههای سرانهای، دست و پای مدیران مدارس را بسته است و تناقض رایگان بودن آموزش و پرورش دولتی و محدودیتهای دریافت وجه از اولیاء و از سوی دیگر مسئولیت آنها برای اداره خودگردان مدارس رهایشان نمیکند؛ تا جایی که مدیر یک مدرسه پرجمعیت در تهران میگوید:«چرا باید وضع آموزش و پرورش به گونهای باشد که بعد از ۲۰ و چند سال خدمت برای بازنشستگی لحظه شماری کنم؟».
حجتاله بنیادی، پژوهشگر و کارشناس مسائل آموزش و پرورش در این باره میگوید: مطابق ارقام بودجه سال جاری، رقم سرانه دانش آموزی مدارس(کمک به سرانه دانش آموزی) ۲۸۶میلیارد تومان است. این رقم کمتر از یک درصد کل بودجه ۳۵ هزار و ۹۸۵ میلیارد تومانی آموزش و پرورش است. این رقم عمدهترین رقم مالی است که از طرف دولت به طور مستقیم در اختیار مدارس قرار میگیرد. اگر جمعیت دانش آموزی مدارس دولتی را فقط ۱۲.۵ میلیون در نظر بگیریم، سرانه سالانه هر دانش آموز در مدرسه دولتی کمتر از ۲۳ هزارتومان میشود. جای تأسف آنجاست که این رقم بسیار ناچیز نیز در برخی سالها پرداخت نمیشود و مدیر مدرسه باید بتواند تماماً با استفاده از مشارکت اولیاء مدرسه را اداره کند.
ادارات آموزش و پرورش برخی استانها با سامانه «سپند» همکاری نمیکنند
سامانه سپند(سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) که به منظور یکپارچه سازی ناوگان حمل و دانش آموزی آغاز به کار کرده این روزها بنا به گفته مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با عدم همکاری برخی از ادارات آموزش و پرورش در برخی استانها روبهرو شده است.
مرضیه حصاری مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، با بیان اینکه اصلاح دستورالعمل سرویس مدارس حدود یک سال طول کشید،اظهار کرد: این طرح میان سه وزارتخانه "کشور، آموزش و پرورش و راه" مشترک بود و برای اینکه این وزارتخانهها به تفاهم برسند زمان بسیاری طی شد.
ابلاغ برنامه ۱۰۰ روزه سازمان محیط زیست با موضوع آب و تالاب
ژیلا آقایی، مدیر کل مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست از ابلاغ برنامه ۱۰۰ روزه جدید حوزه معاونت آموزش و پژوهش این سازمان با محوریت آب و تالاب به همه استانهای کشور خبر داد.
وی که پیش از این از آغاز تدوین برنامه ۱۰۰ روزه جدید حوزه معاونت آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست خبر داده بود، اظهارکرد: به تازگی تدوین برنامه ۱۰۰ روزه معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با موضوع آب و تالاب به اتمام رسید و هفته پیش به همه استانها ابلاغ شد.
اورژانسیها رتبهبندی میشوند
پیرحسین کولیوند، سرپرست سازمان اورژانس کشور در مراسم چهل و سومین سالگرد تاسیس اورژانس کشور با بیان اینکه یکی از اقدامات اورژانس، افزایش مهارتهای کارکنان اورژانس برای کاهش خسارتهاست، گفت: به همین دلیل آموزشهایمان را تقویت کرده و نگاه ویژهتری به مبحث آموزش داریم. باید دیدگاهها و آموزشهایمان را در اورژانس به روز کنیم. در این زمینه معاونت آموزش، برنامههایی را در نظر گرفته است. در عین حال بحث رتبهبندی نیروهای اورژانس را هم در پیش داریم تا رتبه کارکنان مشخص شود و براساس آن نشانههایی روی دوش کارکنان اورژانس قرار گیرد.
پربازدیدها
در میان پنج خبر دارای بیشترین بازدید در اداره اجتماعی ایسنا نیز دو خبر از خانواده، دو خبر از سرویس سلامت و یک خبر از سرویس حوادث و انتظامی بیشترین توجه مخاطبان را به خود اختصاص داده که در ادامه آمده است:
«بیمه مهریه» مرد را از پرداخت مهریه نجات میدهد؟
نحوه و ساعت اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در نیمه دوم سال
توزیع سبدهای کالا آغاز شد + جزئیات
یک توصیه تغذیهای برای پیشگیری از سکته مغزی
علت شلوغی داروخانههای دولتی/چالشی زنجیرهوار در نظام دارویی کشور
انتهای پیام
نظرات