به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت Cyber Security News ، از آنجا که این روزها تب استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده در کشورهای مختلف جهان بالا گرفته است، کاربران و هکرهای بسیاری نیز از ابر رایانههایی که پردازنده و کارت گرافیکهای بسیار قدرتمندی دارند، برای استخراج و ماینینگ ارزهای مجازی استفاده میکنند و در این طریق هم درآمدهای هنگفتی را کسب میکنند.
بر اساس گفتههای تحلیلگران، زمانی که بیتکوین در سال ۲۰۰۹ برای نخستین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا کرد، ارزش آن حتی از یک دلار هم کمتر بود، اما در ماههای گذشته حتی تا مرز ۲۰ هزار دلار هم رسید. در واقع، فناوری بیتکوین که یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران میدهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام دهند و همچنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی میماند.
هکرها و مجرمان سایبری به سمت و سوی ارزهای دیجیتالی گرایش بیشتری پیدا کردهاند چرا که سرقت پولهای هنگفت از این طریق برایشان بسیار آسانتر، کمهزینهتر و کمخطرتر از سایر روشهای دیگر است.
یکی از دلایلی که بسیاری از کشورها بخصوص در ابتدای آغاز بکار ارزهای مجازی نظیر بیت کوین، نقل و انتقالات پول از این طریق را ممنوع اعلام کرده بودند، همین ناشناس بودن مبدا و مقصد مبادلات پولی است و همین مساله این امکان را به مجرمان، تروریستها، سوداگران و قاچاقچیان ارز، مواد مخدر، دارو و اسلحه میدهد تا با خیال آسوده به فعالیتهای غیرقانونی و غیرمجاز خود ادامه دهند و از طرف نهادهای امنیتی و اطلاعاتی قابل ردگیری و پیگیری نباشند.
تحلیلگران همچنین پیشبینی کردهاند بسیاری از افراد و هکرها از طریق حملات بدافزاری به رایانه و حسابهای شخصی کاربران قربانی توانستهاند تاکنون ۲.۵ میلیارد دلار به جیب بزنند و درآمدهای کلانی را در مدت زمان کوتاهی کسب کنند.
حالا افزایش بهای ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده در سالهای اخیر موجب شده که هکرها و مجرمان سایبری بیشتر به سمت و سوی درآمدزایی از طریق نفوذ به حسابهای کاربری افراد در پلتفرم صرافیهای دیجیتال جذب شوند و از بدین ترتیب درامدهای هنگفتی را از آن خود کنند.
تازهترین گزارشها حاکی از آن است که هکرها و مجرمان سایبری در ژاپن ۵۹ میلیون دلار از یک صرافی فعال و معروف در این کشور را به سرقت بردهاند.
طبق اعلام نشریه کوین تلگراف، این اتفاق در تاریخ ۱۴ سپتامبر رخ داده است. شرکت Tech Bureau که صرافی زایف متعلق به آن است، در تاریخ ۱۷ سپتامبر متوجه مشکلی شد و یک روز بعد، از هک شدن سرورهایش خبر داد.
طبق اخبار منتشر شده، صرافی زایف مبلغی معادل ۵۹۶۶ واحد بیت کوین را از دست داده که البته سایر ارزها از جمله موناکوین نیز از این مرکز ربوده شده است.
در سال ۲۰۱۴ میلادی، شرکت ژاپنی MT GOX که یکی از بزرگترین شرکتهای مبادلات ارزی در جهان به شمار می رفت، پس از سرقت ۴۷۳ میلیون دلار توسط هکرها اعلام ورشکستگی کرد.
انتهای پیام
نظرات