• سه‌شنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97062713644
  • خبرنگار : 71089

جنگ لفظی روسیه و آمریکا در سازمان ملل

هیلی: مسکو تحریم‌های کره‌شمالی را دور می‌زند/روسیه: آمریکا سوء‌نیت دارد

هیلی: مسکو تحریم‌های کره‌شمالی را دور می‌زند/روسیه: آمریکا سوء‌نیت دارد

آمریکا و روسیه روز دوشنبه درباره تقویت تحریم‌های سازمان ملل علیه کره شمالی وارد مناقشه لفظی شدند. در همین راستا در حالی که سفیر آمریکا در سازمان ملل مسکو را به تقلب متهم می‌کرد، نماینده روسیه، واشنگتن را به سوء نیت متهم کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل در نشستی در شورای امنیت درباره کره شمالی، روسیه را به اعمال فشار علیه کارشناسان مستقل سازمان ملل درباره گزارش اجرای تحریم‌ها علیه کره شمالی متهم کرد و گفت: شواهدی مبنی بر نقض تحریم‌ها توسط روسیه وجود دارد.

هیلی افزود: نقض تحریم‌ها توسط روسیه، سیستماتیک بوده و شامل انتقال کالاهای ممنوعه از جمله نفت در انتقالات کشتی به کشتی است.

وی ادامه داد: کشتی روسی، نفت پالایش شده را به یک کشتی کره شمالی منتقل می‌کرد.

وی مسکو را متهم کرد که تلاش می‌کند بر نقض تحریم‌ها سرپوش بگذارد.

در مقابل واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل با رد این اتهامات، گفت: گزارش کارشناسان سیاسی بوده و دیدگاه‌های روسیه را در نظر نمی‌گیرند. هیچ تعجبی ندارد که ما اصرار می‌کنیم دیدگاه‌هایمان در گزارش ذکر شود. این گزارش باید براساس اجماع همه ۱۵ اعضای شورای امنیت تصویب شود.

نبنزیا در ادامه اعلام کرد: آمریکا از انتشار گزارش ممانعت می‌کند. آمریکا خواهان حفظ فشارها و تحریم‌ها علیه کره شمالی با وجود برگزاری اجلاس تاریخی میان رهبران دو کشور در ماه ژوئن است. آمریکا اعلام کرده است که تحریم‌ها تا زمانی که هدف اصلی در مذاکرات به دست آید، همچنان باقی خواهد ماند.

هیلی اعلام کرد: مذاکرات حساس و دشوار کره شمالی در حال انجام است. مسیر مذاکرات در راستای اجلاس کیم جونگ اون و دونالد ترامپ رهبران کره شمالی و آمریکا به سمت خلع کامل سلاح هسته‌ای ادامه دارد. تا زمانی که ما به این نقطه اصلی دست یابیم، باید تحریم‌ها برداشته نشود.

در مقابل نبنزیا اعلام کرد که حل مسئله هسته‌ای شبه جزیره کره تنها از طریق تحریم و فشار علیه پیونگ یانگ امکان‌پذیر نیست.

وی گفت: مذاکرات یک مسیر دو طرفه است. اگر شما در مقابل برآورده شدن خواسته‌هایتان پیشنهادی نداشته باشید، دستیابی به توافق دشوار خواهد بود.

نبنزیا با اشاره به اینکه آمریکا وعده‌های خود را درباره تهران عملی نکرده و از توافق هسته‌ای خارج شد، گفت: چه تضمینی وجود دارد زمانی که پیونگ یانگ بدون هیچ پیش شرطی بر اجرای تمام شرایط توافق کند، وعده‌ها تو خالی باشد.

او افزود: باید تدابیر اعتمادساز اتخاذ شود. یکی از این تدابیر می‌تواند امضای معاهده پایان جنگ کره باشد. همچنین شورای امنیت می‌تواند برخی تسهیلات موقت تحریم‌ها اتخاذ شود تا همکاری‌های دو کره گسترش یابد.

 همچنین نماینده چین در سازمان ملل اعلام کرد که پکن متعهد به اجرای تحریم‌ها و مذاکرات است. هرگونه مقابله باعث پایان مرگبار می‌شود. هرگونه اقدام نظامی هیچ ثمره‌ای به همراه نداشته و تنها نتایج فاجعه باری در شبه جزیره کره ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha