سیدهفرانک موسوی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه ازدواج باید در سن قانونی انجام شود، افزود: بعضا با حکم دادگاه به دختر ۱۰ سالهای حکم رشد داده میشود و دادگاه تشخیص میدهد که یک کودک به سن ازدواج رسیده است اما آنچه مهم است این است که ازدواج کودکان به دلیل فقر فرهنگی یا فقر مالی رخ نداده باشد.
وی با اشاره به تعداد ازدواجهای کودکان در خوزستان در سال گذشته، تصریح کرد: در سال گذشته دو مورد ازدواج دختر زیر ۱۰ سال در خوزستان ثبت شده است اما این دو مورد نیز برای خوزستان زیاد است که در حال تلاش هستیم تا این موارد دیگر در خوزستان رخ ندهد. در تلاش هستیم با رفع موانع فرهنگی و مالی از ازدواجهای زودهنگام جلوگیری کنیم.
موسوی بیان کرد: تعداد ازدواج کودکان در سال گذشته، نسبت به بیش از ۴۳ هزار ازدواج ثبتشده در خوزستان تعداد قابل توجهی نبوده است البته این موضوع به معنای این نیست که نباید به این موضوع توجه کنیم.
سرپرست ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: آنچه در خوزستان دنبال میکنیم جلوگیری از بازماندن از تحصیل است و تلاش میکنیم تا فرصت برای تحصیل دختران مهیا شود و از بخشی از ازدواجهای زودرس جلوگیری شود.
موسوی با تاکید بر لزوم بررسی علت ازدواج های کودکان، بیان کرد: در حال تلاش هستیم با انجام کار فرهنگی ازدواجهای زودهنگام رخ ندهد که برخی از این اقدامات دادن بورس تحصیلی به دانشآموزان مناطق کمبرخوردار و دانشآموزان بیبضاعت به ویژه دختران و ایجاد مدرسه مجازی برای دختران مقطع دوم متوسطه برای جلوگیری از ترک تحصیل است.
وی با اشاره به عوامل موثر بر ازدواجهای زود هنگام، تصریح کرد: عوامل فرهنگی، فقر مالی و موضوعات قومیتی میتوانند در ازدواجهای زودهنگام تاثیرگذار باشند.
انتهای پیام
نظرات