• چهارشنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97062110706
  • خبرنگار : 71132

حضرتی: مخالفان حضور رئیس‌جمهور در سازمان ملل با دیپلماسی پرتحرک مخالفند

حضرتی: مخالفان حضور رئیس‌جمهور در سازمان ملل با دیپلماسی پرتحرک مخالفند

یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل را فرصتی طلایی برای مذاکره با سران کشورهای مختلف عنوان و خاطرنشان کرد که مخالفان حضور رئیس‌جمهور در سازمان ملل با دیپلماسی پرتحرک مخالف هستند.

الیاس حضرتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سفر به مجامع بین‌المللی خصوصا جلسات سازمان ملل که همه روسای جمهور کشورهای مختلف و مقامات ارشد کشورها در آنجا حضور دارند، فرصت مغتنمی است که معمولا سران کشورها از آن استفاده می‌کنند. اگر هرکدام از سران بخواهند دیدارهای دوجانبه و چندجانبه‌ای با یکدیگر برگزار کنند، نیازمند تشریفات پیچیده، مقدمات دقیق و انجام سفرهایی است که وقت‌گیر و هزینه‌بر است اما اینکه در یک زمان و مکان بتوان با ۳۰ الی ۴۰ هیات عالی خارجی ملاقات کرد، فرصتی است که کم پیش می‌آید و باید از آن استفاده کرد.

وی افزود: قطعا اینکه ما بخواهیم ۱۹۰ کشور موجود در دنیا را در شخصیت عهدشکنی مثل ترامپ خلاصه کنیم، دید ناقص و نارسی است چرا که موضوع سازمان ملل، موضوع ترامپ نیست. سازمان ملل یک مجموعه بین الملل جهانی است که فرصت طلایی را در اختیار سیاستمداران و رئیس جمهور ما قرار داده و هیچ وطن پرست و علاقه‌مند به نظامی نیست که توصیه کند که این فرصت را از دست بدهیم که خود را منزوی کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت طلایی حضور در سازمان ملل برای پیشبرد منافع ملی خاطرنشان کرد: اتفاقا می‌توان از تریبون سازمان ملل برای تشریح مواضع جمهوری اسلامی در دنیا، مسائل مربوط به خاورمیانه، برجام، پایبندی ایران به تعهداتش با توجه به مستندات آژانس و همچنین عهدشکنی‌ آمریکایی‌ها و ظلمی که آنها انجام می‌دهند، استفاده کرد.

حضرتی تصریح کرد: افرادی که با حضور رئیس جمهور در سازمان ملل مخالف هستند، با تمام کارهای دولت، کوچک و بزرگ، داخلی و خارجی، سیاسی و اقتصادی و با شخص رئیس دولت مخالف هستند. آنها با حضور در مجامع بین‌المللی و دیپلماسی تحرک در دنیا مخالفند و دید محدود و تنگ‌نظرانه‌ای دارند. تصور می‌کنند باید به خودمان مشغول باشیم ضمن اینکه در داخل هم همه افراد، جریانات و گروه‌ها را معاند، معارض، فاسد و جاسوس می‌دانند. مگر تعداد اندکی که آنها را جزو حلقه خودی‌ها به شمار می‌آورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۲۱ ۱۸:۰۱

برای نمونه همین موضوع برجام و دستاوردهای بسیارش این تنها یک نمونه از دیپلماسی فعال آقایان است در آپدیت جدید این نوع دیپلماسی البته وزارت خارجه باید از دیپلماسی آقای جضرتی و قدرت شگرفش در لابی گری و تغییر عقیده استفاده کند!