• چهارشنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97062110585
  • خبرنگار : 71129

تظاهرات یک میلیون نفری جدایی‌طلبان کاتالونیا در بارسلون

تظاهرات یک میلیون نفری جدایی‌طلبان کاتالونیا در بارسلون

یک میلیون تن با شرکت در راهپیمایی کاتالونیا و کوبیدن بر طبل‌ها و صوت زدن، حمایتشان از استقلال این منطقه خودمختار را اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این راهپیمایی حمایتی از سوی مردم کاتالونیا یک سال پس از شکست رفراندوم استقلال این منطقه از دولت اسپانیا برگزار شد.

روز ملی کاتالونیا هر ساله برگزار می‌شود اما از ۲۰۱۲ این مراسم با هدف درخواست‌ها برای جدایی این منطقه ثروتمند از دولت مرکزی اسپانیا برگزار شده است.

حاضران در این راهپیمایی بزرگ پلاکارت‌های سیاه و زرد رنگی را در دست داشتند که رویش عبارت "همین حالا زندانیان سیاسی کاتالونیا را آزاد کنید" نوشته شده بود.

برخی از حاضران نیز با بالا رفتن از روی شانه‌های یکدیگر برج‌های انسانی را تشکیل داده بودند که از سنت‌های این منطقه محسوب می‌شود.

پلیس شهر بارسلونا در توئیتر خود اعلام کرد که حدود یک میلیون نفر در این راهپیمایی حضور داشتند که با راهپیمایی اعتراضی سال گذشته میلادی بی شباهت نبود.

یوآخیم تورا، رئیس دولت منطقه‌ای کاتالونیا در پایان این راهپیمایی گفت:‌ ما راهپیمایی بی‌پایانی را آغاز کرده‌ایم.

در نظرسنجی دولت کاتالونیا در ژوئیه مشخص شد که ۴۶.۷ درصد از مردم این منطقه خواستار یک دولت مستقل هستند و تنها ۴۴.۹ درصد با آن مخالفند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha