• شنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 97061708307
  • خبرنگار : 71604

آموزش دانشجویان پزشکی با کمک پسربچه رباتیک

رباتی که گریه می‌کند، حرف می‌زند و نبض دارد

رباتی که گریه می‌کند، حرف می‌زند و نبض دارد

یک شرکت آمریکایی، پسر بچه رباتیکی ابداع کرده است که می‌توان از آن برای مطالعات پزشکی استفاده کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، دانشجویان پزشکی می‌توانند برای درک دقیق‌تر شرایط بیماران جوان و درمان بهتر آنها، از یک ربات کودک استفاده کنند.

این پسربچه رباتیک موسوم به "هال"(HAL)، قابلیت گریه، خونریزی، صحبت کردن و قرار گرفتن در حالت آنافیلاکسی را دارد.

شرکت آمریکایی "گامارد ساینتیفیک"(Gaumard Scientific)، این ربات شبه انسان را برای آموزش در بیمارستان‌ها، مدارس و صنایع دیگر ابداع کرده است.

"جان اگرز" (John Eggers)، مدیرعامل این شرکت گفت: شرکت‌کنندگان در برنامه آموزشی می‌توانند مراحل ضروری درمان را روی این ربات انجام دهند. استفاده از این ربات به کارآموزان کمک می‌کند واقعی‌ترین تجربه را در زمینه مراقبت‌های اورژانسی کودکان داشته باشند.

مهندسان شرکت گامارد ساینتیفیک برای ابداع این ربات، حالت‌های چهره کودکان واقعی از جمله حرکت عضلات و ابروهای آنها را مورد بررسی قرار دادند.

هال می‌تواند سر خود را تکان دهد، اشک بریزد و حتی هنگامی که مضطرب است، مادر خود را صدا کند. همچنین در طراحی این ربات، از نوعی شبیه‌ساز صوتی استفاده شده که صدای یک پسربچه پنج ساله را شبیه‌سازی می‌کند.

پسر بچه رباتیک، از یک سیستم مکانیکی- پنوماتیکی ساخته شده که می‌تواند نبض را در بدن آن ایجاد کند. همچنین، یک سیستم هیدرولیک موجب گریه ربات و پمپاژ خون در بدن آن می‌شود.

دانشجویان می‌توانند با گرفتن قطره خون از انگشت هال، گلوکز خون آن را بررسی کنند.

چشمان ربات قادر هستند نور تابیده شده به مردمک را دنبال کنند.

علاوه بر این، هال، قابلیت ادرار کردن و ایست قلبی را دارد و هنگام قرار گرفتن در شرایط آنافیلاکسی، زبان و گلوی آن متورم می‌شوند.

کارآموزان می‌توانند برای قرار دادن لوله تنفسی، گلوی هال را سوراخ کنند و راه تنفسی جدیدی به وجود آورند. به علاوه، این امکان وجود دارد که هال به دستگاه الکتروکاردیوگرام متصل شود تا قلب و ضربان آن مورد بررسی قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha