• جمعه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ / ۰۱:۰۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97061607785
  • خبرنگار : 71616

عابدی با اشاره به شرایط فعلی اقتصادی

هشدار دادیم؛ جدی نگرفتند!

هشدار دادیم؛ جدی نگرفتند!

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان این که اوضاع اقتصادی در آینده مشخص نیست، تصریح کرد: تغییر سیاست‌ها و تدوین استراتژی اقتصادی ضروری است که در این زمینه دولت باید بخش خصوصی را به مشورت بگیرد. پیش از این بخش خصوصی نسبت به رخدادهای اقتصادی امروز هشدار داده بود اما کسی آن را جدی نگرفت.

به گزارش ایسنا، در پی تغییر برخی مدیران کابینه و وزرای اقتصادی از جمله ربیعی و کرباسیان از وزاتخانه‌های کار و اقتصاد، اغلب فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی ایران معتقدند که تغییر یک شخص کارساز نیست؛ چراکه ساختار اقتصادی کشور شکننده و بیمار است و اقتصادی که بر مبنای یارانه است و فقط با چاپ اسکناس، تورم بر سر مردم آوار می‌کند، اقشار زیادی را به زیر خط متوسط برده است. در این میان باید سیاست‌ها و ساختار تغییر کند تا مشکلات حل شود، چراکه تغییر وزیر بدون تغییر سیاست‌ها دردی را دوا نمی‌کند.

در این میان امیر عابدی - رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان، هم بر این باور است که تغییر افراد در بهبود اوضاع اقتصادی تاثیرگذار نیست، چراکه این افراد می‌آیند و می‌روند و خودشان معلول نبود سیاست‌ها و استراژی اقتصادی در کشور هستند. این افراد فقط روی کار آمده و چند حرکت مقطعی انجام می‌دهند.

این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر لزوم تغییر سیاست‌ها و تدوین استراتژی به ایسنا اظهار کرد: بخشی از مشکلات بر اثر مدیریت‌های نادرست ایجاد شده که تاثیر منفی گذاشته است.

به گفته وی، بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران می‌تواند کمک‌ها و نقدهای کارشناسی مناسبی ارائه دهد که به برون‌رفت از مشکلات کمک ویژه‌ای خواهد کرد. ضمن اینکه قبلا این مشورت‌ها صورت می‌گرفت.

وی افزود: رخدادهای اقتصادی که امروز شاهدش هستیم توسط فعالان این حوزه پپیش‌بینی و هشدارهای لازم داده شده بود اما افسوس که توجه لازم صورت نگرفت.

با سیاست‌گذاری نادرست منتظر قربانی هم باید بود

رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان معتقد است که فقط تغییر افراد، کارساز نبوده است. بعد از تغییر نیز تنها به مدیر جدید و سیاست‌گذاران کلان، گوشزدهایی می‌کنند که البته تاثیر چندانی هم ندارد. پر واضح است سیاستی که عملکرد درستی ندارد، قربانی هم ‌می‌دهد.

عابدی تصریح کرد: باید ساختارها اصلاح شوند. همچنین افراد و بهویژه جوانان باید بدانند که آینده‌شان قرار است چگونه رقم بخورد. در همه حوزه‌ها مشکل وجو دارد اما در حوزه اقتصاد، مشکل و دغدغه اصلی، معیشت مردم و فضای کسب و کار است که طی شش ماه اخیر به شدت آسیب دیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۶ ۰۹:۱۰

بخش خصوصی چکار میتواند بکند وقتی تمام مشکلات توسط خود دولت ایجاد شده و بروی مبارک هم نمی اورد! مگر بخش شبه خصوصی وارد عمل شود و مشکلات را دور بزند!

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۷ ۰۰:۲۰

باید تصمیمی گرفته بشه که دولت رو تا حد امکان از تصمیم گیریهای اقتصادی حذف کرد،واقعا این دولتها شدن معضل کشور دولت باید به وظیفه اصلی خودش که رفاه مردم رسیدگی کن نه اینکه تو کارهای اقتصادی دخالت کن و مافیا تشکیل بده