به گزارش ایسنا، سید محمد مهدی کیایی در نشست هم اندیشی با رئیس و معاونان موسسه رازی اظهار کرد: متاسفانه در کشورمان شاهد فقدان بلوغ مدیریتی هستیم و بسیاری از برنامهریزیهای حوزه دامپزشکی در یک راستا نبوده و با یکدیگر همپوشانی ندارند.
وی با تاکید بر وجود آفت در بخشهای مدیریتی کشور، گفت: گروه دامپزشکی فرهنگستان علوم در نظر دارد با هدف ایجاد هماهنگی بییشتر بین موسسه رازی، سازمان دامپزشکی، دانشکدههای دامپزشکی و سایر نهادهای تصمیمگیر، یک بخش ساختاری مشورتی به وجود آورد تا با در نظر گرفتن اهداف مشترک، برنامههای مشترکی نیز برای دامپزشکی کشور تدوین شود.
کیایی با بیان اینکه موسسه رازی از ارکان این شورا خواهد بود؛ تاکید کرد: به حتم شکلگیری این شورا در یکپارچهسازی تصمیات، هماهنگیها و اقدامات حوزه دامپزشکی میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.
عضو گروه دامپزشکی فرهنگستان علوم در بخشی دیگر از سخنانش، موسسه رازی را همچون درختی پربار که همه انتظار دارند بدون آبیاری، به طور دائم میوه دهد توصیف کرد و گفت: با این روش نگهداری نباید انتظار میوهدهی مستمر از این موسسه بزرگ و با ارزش کشورمان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: نمونههایی در کشور داریم که به رغم برخورداری از توجه دولتمردان و صرف هزینه های فراوان، تنها قادر به تولید دو یا سه فرآورده بیولوژیک هستند در حالیکه در جایی مانند موسسه رازی فرآوردههای پزشکی و دامپزشکی متعددی بی سر و صدا تولید و در کشور عرضه میشود.
این استاد دانشگاه گفت: معتقدم اگر ساختارهای مدیریتی کشور اصلاح و جایگاه موسسه رازی بازتعریف شود؛ قدر این سرمایه با ارزش کشورمان آنچنان که شایسته است برای تصمیم گیران روشن خواهد شد.
عضو گروه دامپزشکی فرهنگستان علوم بار دیگر با تاکید بر ضعف مدیریت در کشور یادآور شد: مادامی که اراده و عزمی برای تغییر روند موجود و اصلاح ساختارها نباشد؛ وضع همین است؛ این در حالیست که برای پاسخگویی به نیازهای جامعه باید بخشهای مختلف حوزه دامپزشکی با یکدیگر در همکاری و هماهنگی باشند.
انتهای پیام
نظرات