محمودرضا حقی فام در گفت و گو با ایسنا در خصوص جزئیات برنامه ۰۹۸ اظهار کرد: در بخش تولید، انتقال، توزیع و مدیریت مصرف برنامهریزیهای متعددی صورت گرفته تا پیک سال ۹۸ بدون خاموشی سپری شود. لذا برنامههای عملیاتی و زمانبندی آنها به طور کامل مشخص شده و در حال حاضر تنها منتظر اخذ مجوز از هیات دولت و شورای اقتصاد هستیم.
وی ادامه داد: بر اساس مجوزهایی که اخذ میشود میتوانیم برنامهها را به ترتیب عملیاتی کنیم اما این مسئله به این معنا نیست که اکنون هیچ اقدامی آغاز نشده و باید گفت که در حال حاضر نیز استارت برخی از پروژهها که نیاز به اخذ مجوز نداشته زده شده است.
وی با اشاره به برنامههایی که در حال حاضر وارد مرحله اجرا شدهاند گفت: تکمیل نیروگاهها، افزایش قدرت مانور در شبکه توزیع و کارهایی از این قبیل وارد فاز عملیاتی شده است. اما در خصوص برخی موارد همچون اصلاح ساختار تعرفه یا تامین منابع برای تکمیل نیروگاهها و انجام پروژهها نیازمند اخذ مجوز هستیم.
وی در خصوص رویکرد وزارت نیرو برای اصلاح ساختار تعرفهها اظهار کرد: برای مشترکانی که بیش از الگو مصرف دارند، مکانیزمهای کنترلکنندهای را در نظر گرفتهایم اما با توجه به شرایط اقتصادی کشور قصد نداریم که قیمت تمام شده را از مشترکان اخذ کنیم. چرا که ما به دنبال اصلاح الگوی مصرف هستیم.
به گفته وی برای برنامه ۰۹۸ قرار شده تا میزان ظرفیت برق کشور ۸۰۰۰ مگاوات افزوده شود که طبق برآوردهای صورت گرفته ۵۰۰۰ مگاوات از طریق نصب نیروگاه و ۳۰۰۰ مگاوات از طریق مدیریت مصرف اجرایی خواهد شد.
چندی پیش وزیر نیرو نیز با تاکید بر اینکه "برنامه ۰.۹۸" طراحی شده است، گفت: درصددیم با طراحی طرحها و کمپینهای مربوطه بتوانیم در تابستان سال آینده میزان خاموشیهای برق را به رقم صفر برسانیم.
انتهای پیام
نظرات