• شنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97061004588
  • خبرنگار : 71186

داستان احتکار خودرو از سوی خودروسازان چیست؟!

داستان احتکار خودرو از سوی خودروسازان چیست؟!

دبیر انجمن خودروسازان ایران به شبهات مطرح شده مبنی بر احتکار خودرو از سوی خودروسازان پاسخ داد.

احمد نعمت‌بخش در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه در آشفتگی پیش آمده در بازار خودرو برخی آدرس غلط داده و می‌گویند که خودروسازان محصولات خود را احتکار کرده‌اند و به همین دلیل قیمت‌ها در بازار آزاد خودرو افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه خودروسازان طبق قانون ۱۸ درصد سود مشارکت به پیش‌پرداخت واریزی مشتریان به صورت روزشمار تا روز تحویل خودرو پرداخت می‌کنند، خاطرنشان کرد: علاوه بر این در صورت تاخیر در تحویل خودرو نیز به صورت روزشمار ۱۲ درصد جریمه تاخیر در تحویل به مشتریان پرداخت می‌شود.

دبیر انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: بنابراین با در نظر گرفتن ۱۸ درصد سود مشارکت و ۱۲ درصد جریمه تاخیر در تحویل، خودروسازان در صورت تاخیر در تحویل خودروهای پیش فروش شده ملزم به پرداخت ۳۰ درصد سود به صورت روزشمار به مشتریان هستند.

وی افزود: در چنین شرایطی از نظر منطقی و اقتصادی توجیهی ندارد که خودروسازان خودرو را احتکار کرده و از تحویل آن به مشتریان خودداری کنند و از آن سو سود ۳۰ درصدی به پیش‌پرداخت مشتریان پرداخت کنند.

نعمت‌بخش با بیان اینکه هم‌اکنون حدود ۵۰ هزار دستگاه خودروی تولیدی به دلیل کسری قطعات تجاری نشده و در پارکینگ خودروسازان متوقف است، تصریح کرد: برخی از عکس‌هایی که در روزهای اخیر از خودروهای موجود در پارکینگ خودروسازان به اسم انبارهای احتکار خودرو منتشر شده مربوط به همین خودروهای ناقص است که به دلیل کسری قطعه امکان تحویل آنها به مشتریان وجود ندارد.

وی در پاسخ به اینکه چرا قیمت خودروهای پرتیراژ در بازار آزاد به دو برابر قیمت‌های رسمی افزایش یافته است؟ اظهار کرد: متاسفانه دلالان و واسطه‌ها که تعداد زیادی خودرو را خریداری و انبار کرده‌اند در فکر کسب سودهای آنچنانی هستند بنابراین خودروهای خود را با قیمت‌های نجومی آگهی می‌کنند.

دبیر انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: در این شرایط تقاضای ما این است که همان‌طور که وزارت اطلاعات به بحران بازار ارز ورود کرده و دلالان و سرشاخه‌های اصلی را بازداشت کرد به بحران بازار آزاد خودرو نیز ورود کرده و سرشاخه‌های دلالان که به دنبال افزایش نجومی قیمتها هستند را دستگیر کند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه دلالان و واسطه‌ها در سایتها و دیگر رسانه‌ها قیمت‌های نجومی برای خودروهای داخلی عنوان می‌کنند در حالیکه این قیمتها به هیچ عنوان منطقی نیست و تنها نتیجه بازی هماهنگ دلالان برای کسب سودهای آنچنانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۰ ۱۰:۳۹

اگه راست میگن فیلم نحوه دپو کردن این خودروها رو منتشر کنند تا لال شود هر که در او غش باشد

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۰ ۱۱:۰۱

قیمت همه خودرو ها یه شبه تا دو برابر و نیم رشد کرده و همچنان در حال رشده، بعد شما نوشتی که برای خودرو ساز ها صرف نداره که به جای تحویل خودرو سود سالانه ۳۰ درصدی بدن؟؟؟!!

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۰ ۱۱:۰۴

یعنی اینجوری که ایشون فرمودند،طبق تصاویری که پخش شد مثلا بعضی خودروها بخاطر یه بغل درب ناقص بود.......اونم وارداتیه؟......پس چطور اسمش خودروی ملیه؟!.......یا یه جورایی باید ناقص بمونه......!

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۲۲ ۱۱:۴۵

دقیقا عمداً باید ناقص بمونه ترفند ساده و راحتیه فکر کردن مردم نمی فهمن باید به این خودروسازها گفت عزیزم خودتی

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۰ ۱۲:۲۹

برادر شما یه سر به سایت فروش خودروسازان بزنید کاملا متوجه میشید که چرا قیمتها بالا رفته اگر خودروساز تولیداتش رو عرضه کنه چرا خریدلد باید از دلال دوبرابر قیمت کارخونه خرید کنه مرد باش و جواب بده

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۰ ۱۴:۴۱

مگه الان که وزارت اطلاعات به قضیه دلار ورود کرده قیمت دلار پایین اومده ؟!