• پنجشنبه / ۸ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97060803966
  • خبرنگار : 71186

پول‌های سرگردان به بازار خودرو هجوم آورده‌اند

پول‌های سرگردان به بازار خودرو هجوم آورده‌اند

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: به دنبال تشدید کنترل دولت بر بازار ارز و سکه بخشی از پولهای سرگردان به بازار خودرو هجوم آورده‌اند که نتیجه آن رشد شدید قیمت خودرو در بازار آزاد بوده است.

امرالله امینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: رشد عجیب و غیرقابل باور قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد آن هم در شرایطی که مشتری و تقاضای مصرفی برای این خودروهای گران وجود ندارد، نشان‌دهنده هجوم پولهای سرگردان و سفته‌بازان به این بازار است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حجم نقدینگی و پایه پولی در کشور به شدت افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: نتیجه این وضعیت وجود حجم قابل توجهی پول سرگردان با انگیزه‌های سفته‌بازانه و سودجویانه در اقتصاد است.

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: پولهای سرگردان بسته به شرایط اقتصادی برای سفته‌بازی وارد بازارهای مختلف می‌شوند به‌گونه‌ای که چند ماه پیش شاهد هجوم آن به بازار ارز و رشد شدید قیمت دلار بودیم.

وی افزود: پس از آن نیز پولهای سرگردان وارد بازار طلا و بخصوص سکه شد که نتیجه آن نیز افزایش شدید نرخ این محصول و ایجاد حباب حدودا یک میلیون تومانی در نرخ سکه بود که همچنان شاهد ادامه آن شرایط هستیم.

امینی با بیان اینکه به دنبال تشدید اقدامات کنترلی دولت در بازار ارز و سکه، اخیرا پولهای سرگردان وارد بازار خودرو شده‌اند، تصریح کرد: نتیجه این وضعیت نیز رشد شدید و عجیب قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد بوده است.

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: در این شرایط هرچه خودروسازان خودرو عرضه می‌کنند با انگیزه‌های سفته‌بازانه خریداری و با قیمت‌های آنچنانی وارد بازار آزاد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تفاوت بالای قیمت کارخانه و بازار خودروها به انگیزه‌های دلالی و سفته‌بازی دامن زده و باعث شده گذشته از کسانی‌که برای تامین نیاز مصرفی خود به دنبال خرید خودرو از کارخانه‌ها هستند نزدیک به ۱۰۰ درصد تقاضای خرید خودرو با اهداف سفته‌بازانه باشد.

به گزارش ایسنا، در چند هفته اخیر قیمت خودروهای داخلی در بازار با افزایش شدید و غیرقابل باوری همراه بوده است.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۸ ۱۱:۴۲

بعد از به گند کشیده شدن بازار ارز و سکه حالا نوبت بازار خودرو است که به گند کشیده شود. یک کاهش سود فرمایشی- دستوری بدون تفکر حالا حالاها مصیبت ساز است. مگر کسی چاره ای بیندیشد از این چرخه مخرب خارج شویم.

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۸ ۱۲:۱۸

تنها راه شکستن قیمت افزایش تولید هست باید کارخانجات سه شیفت وبا تمام قدرت تولید کنند تا بازار اشباع بشود نه این که دست به دست دلالان وسوداگران بدهند و خودرو را احتکار کنند.

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۸ ۱۳:۴۳

باید مقوله از کجا آورده ای در ایران فعال شود. مثل کشورهای خارجی که اگر میزان پول از مقدار مشخصی بیشتر شود، پولشویی محسوب می شود. مفسدان بازار ارز و سکه را اعدام کنید.

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۸ ۲۱:۰۱

تنهاخودرونیست اینچنین شده وسایل برقی ساختمان را از آقای دکتربپرسیدچی شده