به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری سازمان ملل، زید رعد الحسین، کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل که کشتار و سرکوب روهینجاییها توسط ارتش و نیروهای امنیتی میانمار را "پاکسازی قومی" توصیف کرده گفته است که در نتیجه این اقدامات صدها هزار مسلمان روهینجایی به بنگلادش گریخته و در اردوگاهها و کمپهای نامناسب در این کشور زندگی میکنند.
بر اساس گزارش یونیسف جامعه بینالملل باید اقدامات بیشتری را برای جلوگیری از تباه شدن زندگی نیم میلیون جوان و نوجوان روهینجایی که اکنون در بنگلادش هستند انجام دهد. چون آنها با فقدان مهارتهای زندگی که در آینده به آن نیاز دارند مواجهاند.
سیمون اینگرام، مشاور ارشد ارتباطات یونیسف در این باره گفت: یکی از مسائل کلیدی برای این افراد ارائه آموزش بهتر برای آنها است که از قضا برای این افراد حیاتیتر محسوب میشود. با وجود پیشرفتهای بزرگی که در جهت بهبود شرایط زندگی مسلمانان روهینجایی آواره در بنگلادش انجام شده یونیسف هشدار داده است که کودکان در منطقه کاکس بازار در این کشور به خوبی آموزشهای لازم را نمیبینند.
نماینده بنگلادش در یونسیف در بیانیهای اعلام کرد: اگر ما در زمینه آموزش سرمایه گذاری نکنیم با خطر نسل سوخته کودکان روهینجایی روبرو خواهیم شد. کودکانی که مهارتهای زندگی را ندارند و نمیتوانند خودشان را در جامعه ادغام کنند در آینده با مشکل روبرو خواهند شد. در داخل کمپ مذکور در بنگلادش ۱۲۰۰ مرکز آموزشی تا ژوئیه سال جاری میلادی برای ۱۴۰ هزار کودک روهینجایی مهیا شده که این یک دستاورد بزرگ محسوب میشود.
بر اساس گزارش یونیسف دختران و نوجوانان در معرض خطر نادیده گرفته شدن در روند آموزشی در کمپ کاکس بازار بنگلادش قرار گرفتهاند. یونسیف همچنین از دولت میانمار خواسته است تا روند آموزش نیم میلیون روهینجایی باقیمانده در استان راخین را تضمین کند.
انتهای پیام
نظرات