به گزارش ایسنا، در ابتدای این دیدار حکیمی با اشاره به سوابق گفتوگوهای میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که تعاملات حقوق بشری میان دو کشور با در نظر گرفتن تفاوت های فرهنگی و همچنین احترام متقابل ادامه و توسعه یابد.
معاون دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه ساختارها و قوانین موجود در کشور جهت ارتقا و حمایت از حقوق بشر را به طرف مقابل معرفی کرد. در همین راستا وی ساختار ستاد حقوق بشر و قوه قضاییه و وظایف آنان را برای طرف مقابل تشریح کرد.
حکیمی با اشاره به اقدامات و تلاش های ستاد حقوق بشر در راستای ارتقا و حمایت از حقوق بشر چه در عرصه داخل و چه در عرصه بینالملل، از سیاسی کاری و اتخاذ رویکردهای دوگانه در قبال ایران در موضوع حقوق بشر انتقاد و خواستار اتخاذ مواضع شفاف در مخالفت با این رویکردها شد.
وی در همین خصوص به انتصاب گزارشگر ویژه حقوق بشر علیه ایران اشاره کرد و افزود: این اقدام در حالی صورت می گیرد که وضعیت حقوق بشر در ایران از بسیاری از کشورهای منطقه بهتر است.
در این دیدار همچنین دکتر جاستین لی مدیر کل دایره سیاست های چندجانبه وزارت امور خارجه استرالیا ضمن ابراز رضایت از این گفتگوها و امیدواری جهت تداوم گفتگوها در آینده، و ابراز تمایل جهت همکاری در عرصه بین المللی، سخنان دکتر حکیمی در مورد وجود رویکردهای سیاسی در خصوص حقوق بشر را تایید و تاکید کرد که کشورش در این خصوص مواضع شفاف را اتخاذ خواهد نمود.
در انتهای این دیدار طرفین توافق کردند که در دور بعدی گفتگوها بر روی موضوعات قضایی نیز بحث و تبادل تجربه کنند.
انتهای پیام
نظرات