به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی با اشاره به توانایی بالای زیست فناوری در رشد اقتصادی کشور، بیان کرد: باید نجات بخش بودن زیست فناوری برای اقتصاد و ایجاد اشتغال را ثابت کنیم و تنها راه حل این کار، تغییر زبان زیست فناوری از زبان علمی صرف به زبان اقتصادی توانمند و گویا است.
وی افزود: یکی از موارد بسیار مهم این است که در حال حاضر شرایط کشور نیازمند کسی است که رویکرد اقتصادی جدیدی به کشور دهد و ایران را از وابستگی به اقتصاد نفتی رها کند.
به گفته قانعی، اقتصاد زیستی در دنیا سهم بزرگی در اقتصاد و اشتغال کشورها دارد و تراز کشورها را تغییر داده است. وقتی به هدفگذاری کشورهای اول دنیا نگاه میکنیم، میبینیم سهم عمدهای برای زیستفناوری در اقتصاد کشورشان در نظر گرفتهاند.
انتهای پیام
ارائه یک مدل جدید اقتصادی به کمک زیستفناوری امکانپذیر است
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری ارائه یک مدل جدید اقتصادی به کمک زیستفناوری را ضروری دانست و گفت: با توجه به اینکه در حوزه زیستفناوری تعداد فعالین زیاد است، باید از این جمعیت زیاد برای ارائه یک مدل اقتصادی جدید مبتنی بر زیست فناوری استفاده کنیم.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات