به گزارش ایسنا و به نقل از فیوچریسم، تپ صفحه کلیدی است که نه تنها کاربران توسط آن میتوانند تایپ کنند بلکه درون آن قابلیت موس نیز تعبیه شده است.
کاربران میبایست این وسیله علمی-تخیلی را بر روی دست خود بپوشند و بر روی انگشتان خود قرار دهند و سپس با حرکت دادن انگشتان خود شروع به تایپ کردن کنند.
به عنوان یک صفحه کلید، تپ میتواند با هر دستگاه هوشمندی همگام سازی شود و به سادگی میتواند به بلوتوث نیز متصل شود.
تایپ با استفاده از وسیله پوشیدنی مذکور کمتر از یک ساعت طول میکشد و کاربران برای نحوه استفاده از آن میتوانند از برنامه آن یعنی اپلیکیشن "تپ جینیس"(TapGenius) آموزش ببینند.
این اپلیکیشن، الفبا را توسط یک سیستم یادگیری به راحتی به کاربران آموزش داده و سبب میشود تا کاربران به راحتی قادر به تایپ سریع باشند. این برنامه با استفاده از نشانههای موسیقی و بصری به کاربران برای به خاطر سپردن الفبا کمک میکند.
علاوه بر این قابلیتهای ویژه، تپ برای افراد مبتلا به اختلال بینایی نیز مناسب است زیرا تنها با لمس کردن الفبا میتوانند همانند افراد عادی جملات را تایپ کنند. تپ هم چنین از قابلیت VoiceOver گوشیهای دارای سیستم عامل آی.ا.اس نیز پشتیبانی میکند و این به آن معناست که کاربران مبتلا به اختلال بینایی بدون لمس یا حتی صحبت کردن نیز میتوانند از تپ روی دستگاههای دیگر نیز استفاده کنند.
تپ توسط "دیوید چیک"(Dovid Schick) و "سابرینا کمنی"(Sabrina Kemeny) توسعه داده شده است.
انتهای پیام
نظرات