محمدعلی دادور در گفتوگو با ایسنا، اضافه کرد: پالایشگاه نفت ستاره خلیجفارس در نزدیکی آبراه بینالمللی تنگه هرمز، دریای عمان و خلیجفارس واقعشده است، واقعاً برای کشور ما زیبنده نیست در استانی که بیشترین مرز آبی را در کنار سواحل خلیجفارس و دریای عمان دارد، یک ملوان خارجی نیاز به یک پزشک یا مرکز درمانی پیدا کند و مجبور شود با زمان بیشتری فرد را به استانی دیگری منتقل کنند.
وی با بیان اینکه بیمارستانهای موجود، جوابگوی مردم استان نیست، افزود: بنا بر پیشنهادی که استاندار هرمزگان مطرح کرد و مورد تائید هیئتمدیره قرار گرفت این کلنگ زنی را انجام دادیم؛ وقتی ما یک اشتغال مستمر، مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میکنیم نباید در حد ادعا باقی بماند و باید نقشی را ایفا کنیم.
مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیجفارس ادامه داد: همکاران و خانوادههای همکارانم که سختیها و مشقات و دور بودن از خانه را متحمل میشوند، باید بتوانند از امکانات رفاهی مناسبی برخوردار باشند، از طرفی صنایعی که در استان کسب درآمد میکنند باید بتوانند از مزایایشان به استان چیزی برسانند.
وی اضافه کرد: همه اینها هم مسئولیتپذیری اجتماعی پالایشگاه را ارضا میکند هم نیازهای همکاران و خانوادههای همکارانمان را پوشش میدهد و امیدوارم مردم استان را هم بتوانیم در این رضایتمندی شریک کرده و دین خود را به آنها ادا کنیم.
دادور خاطرنشان کرد: بنده ساخت این بیمارستان را بهعنوان یک دین به گردن خود حساب میکنم، چون هیئتمدیره این دین را به گردن بنده گذاشته تا بتوانیم جوابگوی محبتهای مسئولین و مردم استان هرمزگان باشیم.
وی در خصوص ساخت اسکله ویژه پالایشگاه نفت ستاره خلیجفارس عنوان کرد: در این زمینه سه برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت داشتیم، برنامه اول این بود که بتوانیم انبار نفت خود را بهوسیله خطوط ارتباطی پالایشگاه به اسکلههای بندر شهید رجایی وصل کنیم، این کار انجام شد و الآن پالایشگاه برای صادرات فرآوردههای خود میتواند از کشتیهای ام آر سایز تا 35 – 40 هزار تن در اسکلههای بندر شهید رجایی استفاده کند.
مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیجفارس ادامه داد: برنامه دوم این بود که بتوانیم از کشتیهای ال آر سایز تا 90 تن در اسکلههای بندر شهید رجایی استفاده کنیم، باید چند خط لوله میکشیدیم که خود را به اسکله فولاد وصل کنیم و از بخش دوم اسکله فولاد که استفاده آنچنانی از آن نمیشد استفاده کنیم تا بتوانیم لااقل فرآوردهها را تا تناژ 90 هزار تن ارسال کنیم.
دادور اضافه کرد: برنامه درازمدت ما ساخت دو پست اسکله 100 و 70 هزار تنی در بندر شهید رجایی است، الگوها در حال بررسی و مطالعه بوده ولی هنوز قطعی نشده است، شاید ساخت این دو اسکله با توجه به مسائل اخیر منتفی شود و اگر هم به نفع ما باشد و هم به نفع مجموعه دیگری خارج از پالایشگاه با نظر اعضای هیئتمدیره و سهامداران این کار را بهصورت برد برد در اسکله مجموعه دیگری انجام دهیم چراکه در حال حاضر امکان ارسال فراورده هم در مقیاسهای بزرگ و هم در مقیاسهای متوسط را داریم و این کار در حال انجام است.
انتهای پیام
نظرات