• یکشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 97051407542
  • خبرنگار : 71552

پاسخ تند تیمور غیاثی به اعتراض فرزانه فصیحی: او با این کار می‌خواهد خود را معروف کند!

پاسخ تند تیمور غیاثی به اعتراض فرزانه فصیحی: او با این کار می‌خواهد خود را معروف کند!

سخنگوی فدراسیون دوومیدانی می‌گوید که فرزانه فصیحی بیش از حد و حدود خودش جلو رفته است در حالی که جایگاهی در رده‌بندی فدراسیون برای اعزام به بازی‌های آسیایی نداشته است.

تیمور غیاثی در گفت‌وگو با ایسنا درباره انتخاب نشدن فرزانه فصیحی دونده سرعتی ایران برای بازی‌های آسیایی جاکارتا و اعتراضات این دونده اظهار کرد: نمی‌دانم چه بگویم. از دست خانم‌ها خسته شدیم! آن‌ها ورزشکاران صفحات مجازی هستند که حد و حدود خودشان را نمی‌دانند. در سازمان تیم‌های ملی کارشناسان و قهرمانان ملی رکورددارهای آسیایی و آن‌هایی که تخصص دارند نشسته‌اند و بهترین‌ها را برای مسابقه‌ها انتخاب کردند.

سخنگوی فدراسیون دوومیدانی در ادامه گفت: در دوومیدانی ۲۳ رشته در بخش بانوان و ۲۴ رشته در بخش آقایان وجود دارد که ما در کل ۱۲ نفر از این رشته‌ها انتخاب کرده‌ایم. نفرات با نظر کارشناسی مسئولان انتخاب شده‌اند و شاخص‌ترین افراد به جاکارتا خواهند رفت. ما امانتدار ورزشکاران هستیم و در انتخاب‌ها وجدان وجود دارد.

غیاثی در پاسخ به این سوال که رکورد فصیحی ۱۱.۷۸ و نزدیک به رکورد تعیین شده بوده است، گفت: در سایت جهانی و آسیایی عملکرد او را ببینید. فکر نمی‌کنم رکورد ۱۱.۷۸ نیز ثبت شده باشد. حالا اصلا رکورد ۱۱.۶۰ هم زده باشد رکورد ورودی را کسب نکرده است.

غیاثی در پاسخ به این سوال که رکورد او نزدیک به رکورد ورودی است و همانند حسین کیهانی به رکورد ورودی نزدیک بوده‌، گفت: ۵۵ سال است در دوومیدانی فعالیت می‌کنم و تمام دوره‌های تخصصی را گذرانده‌ام. چندین مدال طلای این رشته را دارم. حسین کیهانی مدال طلای ۳ هزار متر بامانع آسیا را دارد. شما او را با فصیحی مقایسه می‌کنید؟ فصیحی کجای آسیا قرار دارد؟ این‌ها را باید حساب کنید.

عضو سازمان تیم‌های ملی دوومیدانی در پاسخ به این سوال که چرا ۴ سهمیه دختران کمتر شده است گفت: ۴ سهمیه نداشتیم، ۴ کاندیدا داشتیم. ژاله کاردان را جلوتر از فصیحی می‌دانم. کاردان رکورد پرتاب دیسک ملی را زده است. همچنین ضیایی نیز جلوتر از او قرار دارد. فصیحی در لیست رده‌بندی ما ششم است. من با او دشمنی ندارم. مثل دختر من است اما او زیاد از حد و حدود خودش جلو می‌رود.

فرزانه فصیحی

او در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا حریفان بازی‌های آسیایی همان حریفان رقابت‌های داخل سالن آسیا هستند یا خیر گفت: نه اصلا آن‌ها نیستند. یک نفر از ورزشکارانی که در مسابقه‌های داخل سالن دوید، در جاکارتا نخواهد بود. ورزشکاران دم دستی را آورده بودند اما در بازی‌های آسیایی ببینید چند تیم در مسابقه‌ها شرکت می‌کنند. فصیحی در آن مسابقه‌ها جایی نداشت. این را وجدانا می‌گویم. من به عنوان مسئول و سخنگو وظیفه دارم ذهن شما را روشن کنم و ارائه صحیح بدهم. فصیحی، کاکلی یا هر کسی که انتخاب می‌شد برای من فرقی نداشت. برای من رکورد و آبروی مملکت مهم است. فصیحی در تمام صفحات مجازی و رسانه‌های بیگانه در مورد خورده شدن حقش صحبت کرده است. چه حقی؟ با این حرکات می‌خواهد خودش را معروف کند که البته ارزشی ندارد. از نظر سازمان تیم‌های ملی خیلی پایین‌تر از این حرف‌هاست و خودش را بزرگ می‌کند. هر چیزی حساب و کتاب دارد.

او ادامه داد: ایشان اگر جایگاهی داشت مطمئن باشید حقش خورده نمی‌شد. ما رکورد می‌شناسیم. مهم نیست که ورزشکار چه کسی باشد. ۲۸ صدم ثانیه اختلاف زیادی است. در بازی‌های آسیایی با یک صدم ورزشکار می‌بازد. در بازی‌های آسیایی همه چیز ثابت خواهد شد.

او در ادامه در خصوص ملاک انتخاب الهام کاکلی برای بازی‌های آسیایی گفت: او یک دونده پرقدرت است و روز به روز پیشرفت داشت. در ۲۰۰ متر رکورد حدود ۲۳ ثانیه را داشته و در ۴۰۰ متر هم رکورد حدود ۵۳ ثانیه را داشته است. این رکورد برای یک خانم بسیار عالی است. حداقل می‌تواند از گروه خود بالا برود. او زحمت زیادی می‌کشد. ما ورزشکارانی را می‌فرستیم که آتیه داشته باشند. نمی‌خواهیم در بازی‌های آسیایی شو اجرا کنیم. آنجا آبروی مملکت در میان است.

او در پایان خاطرنشان کرد: خانم فصیحی در جایگاه ما قرار نگرفته بود. چند نفر جلوتر از او هستند که عملکرد  بهتری دارند. آرانی در پرتاب چکش، کاردان در پرتاب دیسک و سحر ضیایی در پرتاب نیزه از او جلوتر هستند. چرا کاردان و ضیایی اعتراض نمی‌کنند با وجود اینکه رکورددار ملی هستند؟ 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۴ ۱۶:۴۲

این حرفها مهم نیست این که در کل ایران ده تا دختر دومیدانی کار در سطح آسیا ندارید ضعف شماست اقای غیاثی که به قول خودتون 50 ساله تو دوومیدانی هستید. سوال اینه که سهم ایران از 150 مدال دوومیدانی چرا همش دو سه مداله؟ پس شما چیکار دارید می‌کنید؟ بودجه کجا هزینه می‌شه؟

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۴ ۱۹:۳۴

آفرین کاملا درست گفتی. بودجه رو اون‌هایی می‌خورن که به‌جای اعزام دختران ورزشکار ایران به مسابقات با پول مملکت با خانواده به سراسر دنیا سفر می‌کنند. غیاثی با خانواده به تماشای مسابقات میره.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۴ ۱۸:۱۵

دوو ميداني نسبت به گذشته پيشرفت نسبتا خوبي داشته. با اين حال هنوز جاي كار زيادي هست.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۴ ۲۲:۱۹

خانم سارا مگر می‌شود دخترها را به ورزش مجبور کرد؟؟ این‌جا ضعف از فدراسیون نیست دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران هم با وضعی بد و کارهای پایین شروع به ورزش کرد و با تلاش خودش به این مقام و پول رسید.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۶ ۱۳:۲۴

چقدر گستاخانه حرف می‌زنه - مسوولی که پشتوانه رانت داشته باشه همینه