به گزارش ایسناو به نقل از ای نیوز، در میان شهرهای جهان، زوریخ کمترین آلودگی را دارد و پاکترین شهر جهان است و بعد از آن، شهرهای اسلو، مونیخ، وین و کلن قرار دارند.
چین آلودهترین کشور با سه شهر آلوده پکن، گوانگژو و شانگهای است و بر اساس گزارشها، لندن دارای 23 منطقه خطرناک در جهان است. این آلایندهها کمتر از قاهره، دهلی، پکن و مسکو بوده، اما این میزان آلودگی بیشتر از سایر شهرهای بزرگ مانند نیویورک، سیدنی و توکیو است.
بر اساس نتایج تحقیق منتشر شده، لندن هشتمین سطح آلودگی نوری در جهان را دارد و آسمان آن، 67 برابر روشنتر از میزان مجاز برای انسان است.
این تجزیه و تحلیل بر اساس تمام اشکال آلودگی محیط زیست از جمله نور، سر و صدا و کیفیت هوا ارائه شده است. نتایج این تحقیق نشان میدهد آلودگی هوای شهر لندن در سطح هشدار است.
مشکل آلودگی نوری لندن باعث میشود که ساکنان آن دچار اختلال خواب، افسردگی و بیماریهای قلبی - عروقی شوند. گرما، هوای سمی، عدم وجود ابر و انتشار آلودگی ناشی از وسایل نقلیه باعث آلودگی هوا شده است.
شهردار لندن اظهار کرد: طی 6 ماه این دومین بار است که مجبوریم از سیستم هشدار بالا استفاده کنیم. آلودگی هوا یک بحران برای بهداشت عمومی است.
فرانت ویتاکر وود سرپرست این تحقیق گفت: سطح آلودگی بالا میتواند تاثیر منفی بر سلامت جسمی و روانی ساکنان شهر داشته باشد و در کشورهایی که آلودگی به سطوح غیر قابل تحمل رسیده است باید اقدامات لازم برای کاهش اثرات منفی ناشی از آن بر جمعیت انجام شود.
براساس گزارشات سازمان بهداشت جهانی (WHO)، علاوه بر آمار میلیونی مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا، آلودگی صوتی شدید نیز میتواند موجب افزایش فشار خون بالا، حملات قلبی و سکته مغزی شود و آلودگی نوری نیز با چاقی مرتبط است.
انتهای پیام
نظرات