به گزارش ایسنا، قرار است که مناقصه تعیین شرکت بیمه برای سوانح برقی برای سال ۱۳۹۷ در هفته آینده برگزار شود. اما برای سال گذشته حداقل غرامت فوت برای هر نفر ۵۰۰ میلیون ریال، نقص عضو حداقل برای هر نفر ۳۰۰ میلیون ریال، تعهدات مالی جبران هزینههای پزشکی هر واحد مسکونی ۷۰۰ میلیون ریال، غرامت ناشی از حوادث شبکه داخلی ۱۷ میلیون ریال تعیین شده بود.
در سالهای مختلف میزان خسارت پرداخت شده از سوی صنعت برق متفاوت بوده، به گونهای که در سال ۱۳۹۳ معادل ۵.۷ میلیارد تومان، در سال ۱۳۹۴ معادل ۶.۲ میلیارد تومان در راستای خسارت به مشترکان پرداخت شد در سال ۱۳۹۵ نیز به دلیل اینکه موضوع بیمه تصویب نشد خسارتی نیز از این محل به کسی تعلق نگرفت علاوه بر این بر اساس آخرین آمار هنوز پرونده های سال گذشته نیز به طور کامل بررسی نشده و بسیاری از پرونده ها هنوز باز است.
در همین راستا، حقیفام سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه از مشترکان شهری ۱۲۰۰ تومان و از مشترکان روستایی ۶۰۰ تومان در طول سال برای خسارات ناشی از قطع برق در قبوض اخذ میشود، اظهار کرد: گرچه این مبلغ بسیار ناچیز است اما یک شرکت بیمهگذار برای این موضوع انتخاب شده و اگر خساراتی ایجاد شود، مشترکان میتوانند با مراجعه به شرکت توزیع و بررسی پرونده توسط کارشناسان، میزان خسارت به طور کامل مشخص و در حد مقررات مبلغی از سوی صنعت برق به این دسته از مشترکان پرداخت شود.
همچنین همایون حائری - معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی - نیز اعلام کرد: پرداخت خسارت به مشترکان پیش بینی شده و چارچوب هایی نیز برای آن مشخص شده، ولی پرداخت خسارت به مردم مستلزم این است که برای کارشناسان شرکت توزیع برق مشخص شود اشکالی که برای وسایل برقی مشترک به وجود آمده، ناشی از مسائل برقی بوده است.
مشترکانی که متحمل خسارت ناشی از قطع برق شده باشند میتوانند مدارک را به شرکتهای توزیع نیروی برق ارائه دهند که پس از مبادله قرارداد و براساس مقررات، باید در اسرع وقت توسط شرکت بیمه گر رسیدگی و پرداخت شود. همچنین براساس ضوابط قراردادی، مشترکان تا ۱۵ روز پس از اختلال برق که باعث بروز خسارت شده باشد، میتوانند مراتب را به اطلاع امور مشترکان شرکتهای توزیع برق در سراسر کشور برسانند و مدارک را به این دفاتر تحویل دهند.
انتهای پیام
نظرات