مهرداد قنواتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب خوزستان تعداد 56 شهر را به صورت مستقیم و 4 شهر را به صورت غیرمستقیم تحت پوشش تامین آب دارد. در این 56 شهر 680 هزار مشترک آب و 2میلیون و 900 هزار نفر را تحت پوشش داریم.
وی افزود: برای این جمعیت روزانه یک میلیون و 200 هزار مترمکعب آب از طریق منابع سطحی، زیرزمینی، خطوط انتقال و خرید آب خام از دستگاههای اجرایی تامین میشود.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه 24 آزمایشگاه کیفی آب در سطح استان وجود دارد، تصریح کرد: برای اطمینان از بهداشتی بودن این حجم آب در سطح استان خوزستان، در ماه حدود 23 هزار و 100 نمونهبرداری انجام میگیرد که این تعداد نمونهبرداری حدود سه برابر استاندارد ملی نمونهبرداری در کشور است.
قنواتی با بیان اینکه به دلیل شرایط خاص خوزستان تعداد نمونهبرداریهای کلرسنجی سه برابر حد مجاز نمونهبرداری است، عنوان کرد: تعداد نمونهگیری میکروبی در خوزستان ماهانه 418 نمونه است که این عدد نیز 1.5 برابر حد مجاز کشور است.
وی ادامه داد: با توجه به این حجم از نمونهسنجی کلری و میکروبی در خوزستان، میانگین استان در بحث مطلوبیت نمونههای آب، بالای 99.9 درصد و از حد مجاز بالاتر است.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: برای سایر آزمایشها، آزمایشگاه بیولوژیک و آزمایشگاه فیزیک و شیمی در اختیار داریم و به ازای هر نمونه 25 فاکتور فیزیکی و شیمیایی آب را کنترل و آزمایش میشود. همچنین برای سایر آزمایشها از آزمایشگاههای همکار استفاده میشود.
قنواتی بیان کرد: در مقوله بهداشت آب بنا بر وظیفه قانونی و رسالت اجتماعی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، خود را ملزم به حداکثر تلاش برای حفظ کیفیت آب شرب میدانیم و در این زمینه نهایت همکاری را با همکاران نظارتی از جمله مرکز بهداشت استان و شهرستانها داریم و به محض اطلاع از هرگونه آلودگی آب، علاوه بر مسئولین کیفی مستقر در شهرها، تیم کارشناسی خبرهای را نیز به محل میفرستیم.
وی ادامه داد: تا حصول اطمینان از رفع احتمال خطر آلودگی، عملیات پایش به صورت خاص در نقاط هدف ادامه مییابد تا شاهد رفع خطر آلودگی آب در منطقه باشیم.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اینکه گاه شاهد آلودگیهایی در برخی مناطق هستیم، گفت: در برخی شهرها به دلیل تغییر کیفیت و طعم آب، مردم نسبت به استفاده از آبشیرینکنهای خانگی و خرید آب تصفیه از فروشندگان اقدام میکنند که پیش از خرید باید از سلامت آبهای خریداری شده، نحوه انبار و توزیع آن اطمینان حاصل کنند.
قنواتی با بیان اینکه از مرکز بهداشت خوزستان که همواره بر بحث کنترل آب نظارت و پایش داشته، نهایت تشکر را دارم، عنوان کرد: شرکت آب و فاضلاب خوزستان نیز در این جهت نهایت همکاری را با مجموعه بهداشت استان خواهد داشت زیرا هدف همه تامین آب شرب با کیفیت و بدون آلودگی برای مردم است.
وی با بیان اینکه آزمایشها نشان می دهد که آلودگی خاصی در آبهای خوزستان وجود ندارد، ادامه داد: بر اساس آزمایشهایی که در بحث کنترل کیفی آب خوزستان انجام میگیرد، آبی که میان مردم در استان توزیع میشود داری 99.9 درصد مطلوبیت و کاملا سالم و بهداشتی است و مشکلی ندارد.
انتهای پیام
نظرات