• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۸:۲۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 97050100604
  • خبرنگار : 71582

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد

مشکلات فرهنگی عامل اصلی بازماندگی دختران از تحصیل

مشکلات فرهنگی عامل اصلی بازماندگی دختران از تحصیل

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پوشش تحصیلی دختران در مقطع متوسطه اول ۹۲ درصد است، گفت: این میزان در مقطع متوسطه دوم برای دختران به ۸۱ درصد کاهش پیدا می‌کند که این نشان دهنده افزایش تعداد دختران بازمانده از تحصیل است.

به گزارش ایسنا، فرحناز مینایی پور که در جلسه دیدار با خیرین مدرسه‌ساز که در معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور برگزار می‌شد با بیان اینکه پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در مجموع ۹۸.۱۳ درصد است، گفت: در این مقطع پوشش تحصیلی دختران تا ۹۸ درصد می‌رسد این در حالیست که پوشش تحصیلی متوسطه اول در مجموع ۹۳.۵ درصد است که این میزان برای دختران ۹۲ درصد اعلام شده است. با این وجود پوشش تحصیلی این مقطع برای پسران تا ۹۴.۹ درصد می‌رسد.

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پوشش تحصیلی مقطع متوسطه دوم برای هر دو جنس ۸۳.۱ درصد است، گفت: پوشش تحصیلی دختران در این مقطع ۸۱.۲ درصد و پسران ۸۴.۹ درصد است که این میزان نشان می‌دهد تعداد دختران بازمانده از تحصیل افزایش پیدا می‌کند.

مینایی پور با تاکید بر اینکه تعداد دختران بازمانده از تحصیل نسبت به پسران بیشتر است، گفت: در این شرایط صرفا ساخت مدارس کافی نیست و باید به دختران که آینده‌سازان فردا هستند کمک کرد. بر اساس بررسی‌های انجام شده مشکلات مالی به عنوان یکی از عوامل مدرسه نرفتن دانش آموزان بیشتر مربوط به پسران است اما علت اصلی بازماندگی دختران از تحصیل مربوط به مشکلات فرهنگی خانواده و معتمدین محل است.

وی با تاکید بر اینکه باید روی عوامل فرهنگی کار بیشتری انجام داد، تصریح کرد: متاسفانه برای این بخش در آموزش و پرورش بودجه‌ای وجود ندارد و خیرین مدرسه ساز می‌توانند برای حل مشکلات فرهنگی نیز به دانش آموزان کمک کنند. گاهی معتمدین محل به دختران اجازه ادامه تحصیل نمی‌دهند و به خانواده‌ها می‌گویند که دختران در خانه باشند. از خیرین مدرسه ساز می‌خواهیم که در این حوزه نیز وارد شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha