• سه‌شنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97042614435
  • خبرنگار : 71610

هشدار فرستاده سازمان ملل نسبت به مانع‌تراشی‌ها در روند انتخابات لیبی

هشدار فرستاده سازمان ملل نسبت به مانع‌تراشی‌ها در روند انتخابات لیبی

فرستاده ویژه سازمان ملل به لیبی نسبت به وجود یک "گروه نفوذی" که به دنبال ضربه زدن به انتخابات لیبی است، هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه العربیه، غسان سلامه، فرستاده ویژه سازمان ملل به لیبی نسبت به وجود یک گروه نفوذی که در تلاش است تا مانع از برگزاری انتخابات در لیبی شود، هشدار داد.

غسان سلامه در گزارش خود به شورای امنیت خطاب به کسانی که ممکن است به دنبال توقف و یا اخلال در انتخابات لیبی باشند، گفت: بدون پیام روشن از قدرت‌های بزرگ جهان شرایط مناسب برای برگزاری انتخابات فراهم نخواهد شد و بدون فراهم شدن چنین شرایطی برگزاری انتخابات عاقلانه نیست.

سازمان ملل متحد امیدوار است انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی لیبی پیش از پایان سال ۲۰۱۸، احتمالا دهم دسامبر، برگزار شود.

سلامه که پیشتر خواستار برگزاری انتخابات در لیبی شده بود، به دلیل شرایط حاکم بر این کشور موضع خود را تغییر داد و تاکید کرد که در شرایط کنونی برگزاری انتخابات عاقلانه نیست.

وی افزود: یک میلیون لیبیایی برای شرکت در انتخابات نام خود را ثبت نام کرده‌اند اما گروهی این اراده ملی را تهدید می‌کنند.

غسان سلامه گفت: افراد اندکی که از وضع موجود سوء استفاده می‌کنند، اگر کنترل نشوند، برای مانع ایجاد کردن در برابر انتخابات به هر کاری دست خواهند زد.

وی از اعضای شورای امنیت خواست تا قبل از تسلط "مزدوران خارجی" بر بنادر نفتی لیبی، پارلمان را برای انجام وظایفش تحت فشار قرار دهند.

علیرغم هشدار سلامه شورای امنیت جلسه پشت درهای بسته خود را بدون هیچ هشداری به این افراد به پایان برد.

در همین راستا، کارل اسکاو، رئیس کمیته تحریم‌های سازمان ملل علیه لیبی تاکید کرد که شورای امنیت باید یک صدا باشد و از تلاش‌های سلامه حمایت کند.

فرستاده ویژه سازمان ملل به لیبی همچنین ضمن تایید خواسته فائز السراج،  نخست‌وزیر دولت وفاق ملی لیبی مبنی بر تشکیل کمیسیون بین المللی تحقیق درباره هزینه‌های مالی در این کشور، خواستار اجرای درخواست السراج برای بررسی هزینه‌های بانک مرکزی در طرابلس و "البیضاء" شد.

سلامه در ادامه گفت که مردم لیبی مشتاق هستند از دست "نهادهای فاسد" رهایی یابند و زندگی در رفاه و شرایط اقتصادی مناسب داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha