کوروش حیدری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص مهمترین مشکلات تشکلهای دانشجویی، اظهار کرد: در برخی موارد که مهمانی را میخواهیم به دانشگاه دعوت کنیم هیئت نظارت مشکلاتی را به وجود میآورد و برای برنامههای داخلی هم باید مجوز بگیریم در صورتی که در گذشته این چنین نبود.
وی افزود: اما مشکل اصلی که تشکلها و انجمنهای اسلامی با آن مواجه هستند این است که دانشجویان به سمت تشکلها و امور فرهنگی نمیآیند. البته این مشکل فقط مختص به دانشگاه صنعتی نیست و دانشگاههای دیگر هم با این مشکل مواجه هستند. دانشجویان رغبتی برای انجام فعالیتهای فرهنگی ندارند.
دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان، گفت: سعی میکنیم به عنوان راهکار و ترغیب دانشجویان به مسائل فرهنگی، اکثر برنامهها را در دانشکدهها برگزار کنیم. دانشجو وقتی ببیند که استادش در حال سخنرانی است شاید به امور فرهنگی رغبت پیدا کند که این راهکار تا حدودی مؤثر بود.
حیدری تصریح کرد: دانشگاه صنعتی تالار بزرگی برای اجرای برنامه دارد که گنجایش ۸۰۰ نفری دارد که در گذشته پر میشد، اما اگر الآن برنامهای در آن اجرا کنیم بیشتر از ۲۰۰ نفر به این سالن نمیآیند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات، تعامل بین تشکلها است به طوری که این تعامل به خوبی انجام نمیشود. برخی از مشکلات را اول مردم مطرح میکنند و بعد دانشجویان موضعگیری میکنند که نباید اینگونه باشد. امیدواریم هر چه زودتر صاحب یک اتحادیه مستقل دانشجویی شویم.
دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان، خاطرنشان کرد: نه تنها در دانشگاه بلکه در جامعه هم شاهد بیرغبتی به مسائل مختلف هستیم. بنابراین کار در این شرایط برای تشکلهای دانشجویی با هر نوع تفکر و سلیقهای سخت است.
حیدری بابیان اینکه انجمنهای اسلامی پیش رو بودن خود را از دست دادهاند، گفت: بین سالهای ۸۴ تا ۹۲ بسیاری از انجمنهای اسلامی و از جمله انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی بسته شدند و تا بازگشایی میشدند و یارگیری میکردند مدتی زمان میبرد.
وی بابیان اینکه اکثر انجمنهای اسلامی بعد از سال ۹۲ بازگشایی شدند، گفت: انتظار داریم بعد از گذشت ۵ سال فعالیت انجمنها به ثبات رسیده باشد، اما با این وجود انتظارات برآورده نشده است و وقتی مخاطب نباشد انگیزه دانشجویان فعال هم سلب میشود.
انتهای پیام
نظرات