حسین صبوری در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه هیچ برنامهای برای اعمال خاموشی در شهر تهران به صورت برنامهریزی شده وجود ندارد، اظهار کرد: امسال به لحاظ افزایش دما و افزایش چشمگیر مصرف برق با محدودیتهایی مواجه شدیم، چرا که در شهر تهران میزان مصرف نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: از طرف دیگر به دلیل اینکه تولید نیروگاههای برقآبی با کاهش مواجه شد شش ماه است که برنامههای اطلاعرسانی را آغاز کردهایم تا بتوانیم تابستان امسال را با کمترین خاموشی پشت سر بگذاریم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران با تاکید بر این مساله که هرچه مصرف برق افزایش یابد و درجه حرارت نیز روند صعودی داشته باشد، ادامه داد: تجهیزات برق برای استانداردسازی ممکن است در برخی از مناطق با کمک سیستم حفاظت از مدار خارج شود و شاهد خاموشیهای پراکندهای باشیم.
وی تصریح کرد: علت خاموشیهای چند روز اخیر همین مساله بوده، اما امروز به دلیل اطلاعرسانیهای صورت گرفته و مدیریت مصرفی که شهروندان لحاظ کردند علیرغم قرارگرفتن در ساعت اوج مصرف هیچ محدودیت خاموشی اعمال نشد.
صبوری با بیان اینکه اگر مردم ۱۰ درصد صرفهجویی انجام دهند با هیچ مشکلی مواجه نخواهیم شد، گفت: در صورتی که صرفهجویی صورت نگیرد و درجه حرارت افزایش یابد قطعا احتمال خاموشی در شهر تهران وجود خواهد داشت که در آن شرایط قطعا اطلاعرسانی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که در کدام منطقه تهران با بیشترین احتمال خاموشی مواجه هستیم؟ عنوان کرد: با توجه به اینکه شبکه برق تهران یک شبکه سراسری است محدودیت در یک منطقه ممکن است موجب محدودیت در مناطق دیگر شود به همین دلیل تقاضای ما این است که مردم در تمام مناطق تهران به مساله مدیریت مصرف توجه کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بیشترین مصرف برق در تهران را مربوط به وسائل سرمایشی دانست و گفت: در شهر تهران ۲۰۰۰مگاوات مصرف برق مربوط به وسائل سرمایشی میشود که اگر مشترکان در زمان بحرانی برق یعنی از ساعت ۱۲ تا ۱۶ و ۲۰ تا ۲۳ شب صرفهجوییهای لازم را انجام دهند قطعا با مشکلی مواجه نخواهیم شد.
به گفته وی در این شرایط لازم است که مشترکان کولرهای گازی و آبی را در ۲۵ درجه سانتیگراد قرار دهند و لوازم خانگی پرمصرف نیز در این بازه زمانی مورد استفاده قرار نگیرد.
وی در خصوص سیاست لحاظ شده برای ادارات دولتی نیز گفت: با توجه به خشکسالیهای اخیر دولت مدیریت برق را از خود آغاز کرده و برهمین اساس با ابلاغیه استاندارد قرار شد که از روز شنبه تا پایان تیرماه ساعت کار اداری از شش صبح تا ۱۴ بعد از ظهر باشد.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران، ۵۰ اکیپ از سوی شرکت توزیع برق تاسیس شده تا نظارت بر مصرف ادارات دولتی را اعمال کنند به گونهای که اگر ادارات دولتی پس از ساعت ۱۳:۳۰ سیستمهای سرمایشی خود را خاموش نکنند دچار قطعی برق خواهند شد.
پیشتر نیز محمود رضا حقیفام - معاون هماهنگی توزیع توانیر - گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، شرکت توزیع برق پنج استان اصفهان، مشهد، همدان، البرز و کرمانشاه اقدام به انتشار جدول احتمالی خاموشیها کردهاند و قرار است در استانهایی که پیشبینی میشود در برخی نقاط خاموشی داشته باشیم، این جداول منتشر شود.
انتهای پیام
نظرات