به گزارش خبرنگار ایسنا، محسن جعفری نژاد بسطامی در نشست ستاد بحران استان افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون 9 فقره آتش سوزی در مناطق تحت مدیریت ما رخ داده که 24 هکتار عرضه جنگلی و مرتعی کاملا از بین رفت.
وی اظهارکرد: البته عرصه هایی که دچار آتش سوزی شدند بیشتر از این میزان است اما ما عرصه های نابود شده را اعلام کردیم.
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تغییر اقلیم و خشکسالی ها نیز بر وقوع آتش سوزی ها تاثیر گذار بوده و آمادگی لازم برای مقابله با آتش سوزی ها ضروری است.
جعفری نژاد بسطامی تصریح کرد: عوامل دخیل در آتش سوزی ها حضور گردشگران در مناطق هدف است که در ایام تعطیل برای محیط زیست و منابع طبیعی دردسرهای زیادی را رقم میزند.
وی بهره برداری غیر مجاز را از چالش های پیش رو در این عرصه دانست و ادامه داد: زغال گیری در بسیاری از مناطق به یک موضوع بحران زا تبدیل شده است و آتش زدن کاه و کلش نیز از دیگر عوامل آتش سوزی است.
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: جاده های دسترسی در مناطق طبیعی و جنگل ها نیز چالش هایی را در این بخش ایجاد می کند.
جعفری نژاد بسطامی بیان کرد: کمبود امکانات و تعداد کم نیروها نیز مشکل آفرین است و باید توسعه و تجهیز امکانات عملیاتی شود.
وی اضافه کرد: نیرو و امکانات به شدت کم است بطوریکه در مواقعی که نیروها را برای مهار آتش سوزی جنگلها اعزام می کنیم شکار غیرمجاز و زمین خواری در جاهای دیگر رخ میدهد.
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: با این وضعیت نیرو و امکانات و تجهیزات نمی توانیم آتش سوزی جنگلها را مهار و خاموش کنیم.
انتهای پیام
نظرات