• دوشنبه / ۴ تیر ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 97040401899
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

فعالیت 28 مرکز درمان و کاهش آسیب در خراسان‌جنوبی

فعالیت 28 مرکز درمان و کاهش آسیب در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی از فعالیت 28 مرکز درمان و کاهش آسیب در استان تا پایان سال گذشته خبر داد.

علی عرب‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مراکز حوزه درمان و کاهش آسیب در پایان سال گذشته  28 مرکز بوده که شامل؛ 15 مرکز درمان سرپایی،  هفت مرکز اقامتی میان مدت، یک مرکز اقامتی بلند مدت، چهار مرکز کاهش آسیب و یک مرکز سرپناه شبانه معتادی است.

وی در خصوص وضعیت اعتبارات درمان و کاهش آسیب معتادان، افزود: کل اعتبارات حوزه درمان و کاهش آسیب بهزیستی خراسان جنوبی  هشت میلیارد و 734 میلیون ریال بوده که از این میزان وزارت کشور دو میلیارد و 100 میلیون ریال، ستاد مبارزه با مواد مخدر سه میلیارد و 205 میلیون ریال، اعتبارات ملی، دو میلیارد و 730 میلیون ریال و وزارت رفاه 699 میلیون ریال  بوده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی تصریح کرد: طبق طرح تحول مدیریت و ساماندهی معتادان برای کمک به اجرای تبصره دو ماده، 16 3 میلیارد و 55 میلیون ریال اعتبارت تخصیص یافته است.

عرب‌نژاد در خصوص حمایت پس از خروج و اشتغال بهبود یافتگان، بیان کرد: چرخه درمان و بازتوانی معتادین تنها در صورتی نتیجه بخش و اثر بخش است که بستری که اعتیاد در ان رخ داده از همان بستر، حمایت‌های اجتماعی و توانمند سازی پس از درمان آغاز شود.

وی بیان کرد: این امر جز با ارائه خدمات آموزشی به معتادین بهبود یافته در راستای توانمندسازی و حفظ بهبودی و بازتوانی امکان‌پذیر نیست.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در این راستا تعداد افرادی که در چرخه درمان در سال گذشته به پاکی پایدار رسیدن و هیچگونه لغزشی نداشتند و پس از این متقاضی تسهیلات اشتغال بودند 176 نفر بوده است.

عرب‌نژاد تصریح کرد: این افراد در دوره‌های آماده‌سازی شغلی شرکت کرده‌اند که این دوره‌ها در مهارت‌های اساسی مهارت‌های زندگی، و مهارت‌های کسب و کار انجام اجرا می‌شود.

وی افزود: در قالب این دوره‌ها، مهارت‌های زندگی 16 ساعت و مهارت‌های کسب و کار و آشنایی با قوانین کسب و کار به مدت 26 ساعت برگزار می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: تعداد افراد تحت اموزش آماده‌سازی شغلی 176 نفر بوده که میزان اعتبار هزینه شده برای افراد تحت آموزش 200 میلیون ریال بوده است. 

عرب‌نژاد یادآور شد: تعداد افراد متقاضی وام اشتغالزایی 176 نفر بوده که 86 نفر موفق به اخذ تسهیلات شده‌اند که در کل  12 میلیارد و 711 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha