• چهارشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 97032310913
  • منبع : نمایندگی اردبیل

قائم مقام انجمن گیاهان دارویی استان اردبیل:

‌تجاری‌سازی عمده مطالبه تولیدکنندگان گیاهان دارویی در اردبیل است

‌تجاری‌سازی عمده مطالبه تولیدکنندگان گیاهان دارویی در اردبیل است

ایسنا/اردبیل ‌قائم مقام انجمن گیاهان دارویی استان اردبیل گفت: مشکل تجاری‌سازی و ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه گیاهان دارویی و تولیدات و فرآوری داروهای گیاهی به شدت در استان اردبیل احساس می‌شود و انتظار می‌رود در این باب گام‌هایی عملی برداشته شود.

‌سیدشیوا اسبقیان در گفت‌وگو با ایسنا، ‌اظهار کرد: با پیگیری و عنایت خاص استاندار اردبیل ما در روزهای آینده شاهد برگزاری سمینار تولید، فرآوری و تجاری‌سازی گیاهان دارویی در استان اردبیل خواهیم بود که با حضور میهمانان ویژه کشوری، صاحبنظران و محققین و برخی از سرمایه‌گذاران شاهد اجرای این سمینار خواهیم بود.

وی بیان کرد: این سمینار صبح 27 خرداد ماه در دانشگاه آزاد با محتوای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی و نوبت بعد از ظهر نیز در اتاق بازرگانی اردبیل با موضوع تجاری‌سازی تولید گیاهان دارویی و 28 خرداد نیز در استانداری اردبیل با هدف جمع‌بندی سمینار و بررسی مشکلات توسط صاحبنظران با حضور استاندار اردبیل برگزار خواهد شد.
قائم مقام انجمن گیاهان دارویی استان اردبیل خاطرنشان کرد: علاوه بر مسئولان وزارت بهداشت و درمان و محققان و اساتید علمی کشوری، ما از تولیدکنندگان برجسته کشوری در حوزه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی و برخی از شرکت‌های فعال در این حوزه و  مسئولان جهاد کشاورزی دعوت کردیم تا در این سمینار در اردبیل حضور پیدا کنند که با همکاری استانداری، جهاد دانشگاهی، اتاق بازرگانی اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، سازمان صنعت، معدن و تجارت، ادراه کل منابع طبیعی، دانشگاه محقق و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی ابن سینای اردبیل برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز تحقیقات طب اسلامی گیاهان دارویی ابن سینای اردبیل بیان کرد: ما در این سمینار تلاش می‌کنیم تا توانمندی استان اردبیل را به نحو احسن در حوزه گیاهان دارویی معرفی کرده و از تجربیات سایر گروه‌های فعال در این عرصه در مسیر جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد کارخانجات داروهای گیاهی و استانداردسازی تولیدات گیاهی استفاده کنیم.
اسبقیان گفت: ما در بخش کشت، داشت و برداشت محصولات گیاهی در اردبیل مشکل نداریم، بلکه مشکل اصلی ما در جذب سرمایه‌گذار برای راه‌اندازی و ایجاد کارخانه‌های کارخانجات فرآوری، بسته بندی و ایجاد بازار برای این محصولات است که قطعا اتاق بازرگانی با همراهی تجار در حل این مشکلات می‌توانند کمک شایانی داشته باشند و ان‌شاءلله با حمایت مقام عالی استان بتوانیم ضمن استانداردسازی، گیاهان دارویی را در مرکز استان با برند اردبیل تولید کنیم.
وی افزود: ما در نشست‌های آینده و همایش ملی که در این حوزه تدارک دیدیم سعی خواهیم کرد توانمندی‌های خود را در استان اردبیل در تولید گیاهان دارویی نشان داده و با همراهی مراکز علمی، تحقیقاتی و مجموعه‌های فعال در کشور به ویژه استان اردبیل بتوانیم در کنار تولید و عرضه گیاهان دارویی و فرآورده‌های داروهای گیاهی متنوع این استان را به قطب صادرات در این بخش تبدیل کنیم.
قائم مقام انجمن گیاهان دارویی استان اردبیل ادامه داد: با تشکیل دبیرخانه این همایش به صورت مرتب مسایل و موضوعات مورد رصد و پیگیری خواهد گرفت و با توجه به اهتمام ویژه استاندار اردبیل به این بخش، ما به صورت ملی مباحث را پیگیری خواهیم کرد تا در آینده نزدیک نیز با برگزاری یک همایش ملی بیش از گذشته توانمان را در این عرصه نشان دهیم.

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha