• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403121510413
  • منبع : نمایندگی اردبیل

هشدار دادستانی در خصوص حوادث چهارشنبه آخر سال/یک ساختمان در اردبیل منفجر شد

هشدار دادستانی در خصوص حوادث چهارشنبه آخر سال/یک ساختمان در اردبیل منفجر شد

ایسنا/اردبیل معاون پیشگیری دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل گفت: دادستانی با افراد دخیل در ساخت و توزیع اقلام خطرآفرین و غیرمجاز به شدت برخورد خواهد کرد.

مرتضی طاهری‌فرد ۱۵ اسفند در حاشیه بازدید از انفجار محل مسکونی در اردبیل اظهار کرد: در پی وصول گزارش مبنی بر انفجار منزلی در یکی از محلات اردبیل، با دستور دادستان مرکز استان و اقدام سریع مامورین، مشخص شد دو جوان در این حادثه که به‌دلیل ساخت ترقه برای مراسم چهارشنبه آخر سال بوده، به شدت مجروح و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شده اند.

معاون دادستان مرکز استان ضمن اعلام خبر تشکیل پرونده قضایی در این‌خصوص افزود: مراتب جهت بررسی های بعدی در دستور کار بازپرسی ویژه قرار گرفت.

طاهری‌فرد ضمن هشدار به جوانان و خانواده‌ها یادآور شد: برای حفظ جان و مال از ساخت و استفاده از چنین ترقه‌های خطرناک پرهیز شود.

وی ادامه داد: دادستانی با افراد دخیل در ساخت و توزیع این اقلام خطر آفرین و غیرمجاز به شدت برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha