گودرز کریمیفر در گفتوگو با ایسنا، به بیان گزارشی از وضعیت آموزشی و درمان دانشآموزان شینآبادی پرداخت و اظهار کرد: وظایف و مسئولیتهای دستگاههای مختلف در قبال این دانشآموزان طبق مصوبه هیئت دولت در سال ۱۳۹۱، مشخص شده است. طبق این مصوبه وظیفه درمان این دانشآموزان به عهده وزارت بهداشت است.
وی افزود: اقدامات آموزشی، هزینههای ایاب و ذهاب به تهران و اسکان نامبردگان، پیگیری مشاوره تحصیلی، پیگیری امنیت شغلی دانش آموزان، برگزاری کلاسهای تقویتی و فوق برنامه در مدرسه و منزل، تهیه وسایل و تجهیزات کمک آموزشی، پرداخت غرامت کامل دانش آموزان از طریق بیمه ایران و صدور بیمه نامه عمر و پس انداز رایگان از وظایف آموزش و پرورش بوده که تا به امروز انجام شده است.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه روند رسیدگی به امور تحصیلی دانشآموزان شینآباد مطلوب بوده و رضایتمندی نسبی آنها و خانوادهشان را به همراه داشته است گفت: در همین راستا آموزش و پرورش ضمن بهرهمندی از معلمان مجرب و مهیا کردن محیط آموزشی مناسب، برگزاری کلاسهای تقویتی و فوق برنامه در مدرسه و منزل، تکمیل و تجهیز کلاسهای درس و تهیه وسایل و تجهیزات کمک آموزشی، ایجاد فضای مناسب برای ادامه تحصیل و پیگیری امور تحصیلی توسط مشاورین با تجربه به منظور جلوگیری از افت درسی این دانش آموزان اقدامات لازم را انجام داده است.
کریمی فر ادامه داد: همچنین تمامی هزینههای مرتبط با ایاب و ذهاب، اسکان و هزینههای جانبی دانش آموزان از زمان حادثه تا به امروز از محل اعتبارات ابلاغی توسط اداره آموزش و پرورش شهرستان پیرانشهر پرداخت میشود و دیه کامل این دانش آموزان نیز از محل قرارداد بیمه حوادث دانش آموزی و توسط شرکت بیمه ایران پرداخت شده است. همچنین برای هر یک از دانش آموزان دو بیمه نامه عمر و پس انداز رایگان صادر شده است. همچنین موضوع پرداخت مستمری به دانش آموزان شین آباد بر عهده وزارت رفاه است.
وی با بیان اینکه این وزارتخانه از زمان وقوع حادثه به منظور معالجه و درمان این دانشآموزان تا بهبودی کامل و همچنین کاهش دغدغه خانوادهها اقدامات لازم را جهت پذیرش در بیمارستانهای تخصصی از طریق وزارت بهداشت انجام داده است عنوان کرد: با استناد به مصوبه فوق، موضوع درمان و پرداخت هزینههای مرتبط با آن به عهده وزارت بهداشت بوده که در این خصوص دانشآموزان از زمان وقوع حادثه به تناوب و نیاز در بیمارستانهای تخصصی آن وزارتخانه تحت درمان هستند و مسئولیت تامین و پرداخت هزینههای بیمارستان مذکور با توجه به طولانی بودن مدت درمان این دانش آموزان و تا زمان بهبودی کامل بر عهده وزارت بهداشت است.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: تعدادی از دانش آموزان مصدوم با توجه به نوع و درصد سوختگی باید سالهای متمادی تحت عمل جراحیهای مختلف قرار گیرند که عمده نارضایتی آنها ناشی از توقف و یا تاخیر در ارائه خدمات از جانب بیمارستان است که ضرورت دارد موضوع تامین اعتبار و ارائه خدمات در بیمارستانهای تخصصی و تحت نظر پزشکان مجرب تا بهبودی کامل مورد توجه وزارت بهداشت قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات