• سه‌شنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97030804121
  • خبرنگار : 71467

شایعات درباره یک ادغام بانکی

شایعات درباره یک ادغام بانکی

با وجود اینکه ادغام بانک‌های نظامی از برنامه‌های در حال اجرای بانک مرکزی به شمار می‌رود، اما در این فضا برخی شایعات درباره نحوه ادغام‌ها و زمان آن موجب نگرانی سپرده‌گذاران می‌شود. "کوثر" و "حکمت"دو موسسه و بانک نظامی هستند که اخیرا خبرهایی در مورد تمام شدن بحث ادغام آنها منتشر شده، اما مورد تایید هیچ یک از مراجع ذیربط نیست.

به گزارش ایسنا، جریان ادغام بانک‌های نظامی از سال گذشته به طور جدی‌تری پیگیری و در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت. هر چند در آن زمان اعلام رسمی از سوی این بانک انجام نشده بود، اما انتشار خبرهایی مبنی بر ادغام موسسه کوثر، بانک مهر اقتصاد و موسسه ثامن باعث ایجاد حواشی شد و حتی سپرده‌گذاران این موسسات را درگیر ماجرا کرد. طولی نکشید که بانک مرکزی اعلام کرد  با وجود اینکه برنامه ادغام را دارد ولی این اسامی و روند آن نهایی نشده‌ است. با این حال در اواخر سال گذشته بانک مرکزی به طور رسمی از تصمیم خود برای ادغام موسسه ثامن، بانک مهر اقتصاد و بانک انصار خبر داد و در این بین خبری از موسسه کوثر نبود. با این وجود در ادامه فرشاد حیدری -معاون نظارت بانک مرکزی- اعلام کرد که قرار بر ادغام هر شش بانک نظامی و تبدیل آن به دو بانک و در ادامه یکی شدن آنها است. اما این به آن معنا نیست که در یک برهه زمانی و به طور همزمان انجام شود. بر این اساس در مرحله اول قرار بر ادغام ثامن، مهر اقتصاد با بانک انصار شد و برنامه بعدی ادغام موسسه کوثر و بانک حکمت و قوامین است.

این جریان در حالی رخ داد که در حدود یک ماه گذشته ادغام بانک انصار و موسسه ثامن به طور رسمی کلید خورد و تابلوهای ثامن به انصار تغییر و فرایند آن انجام شد و در ادامه قرار است مهر اقتصاد نیز به این جمع اضافه شده و در نهایت در قالب بانک انصار فعالیت کنند.

این در حالی است که اخیرا شایعاتی در مورد ادغام موسسه کوثر و بانک حکمت منتشر شده که بیانگر آن است که این ادغام انجام شده است. اما پیگیری‌ها از مراجع مربوطه از این حکایت دارد که فعلا هیچ ادغامی در مورد این دو بانک و موسسه انجام نشده و هر چند که برنامه در دستور کار قرار دارد، ولی فعلا زمان آن نیست و بعد از اینکه ادغام ثامن، مهراقتصاد و انصار نهایی و تمام شد آنگاه در مرحله بعد در مورد زمان و نحوه ادغام دیگر بانکهای نظامی یعنی موسسه کوثر، بانک حکمت و بانک قوامین سیاستگذاری و اجرایی خواهد شد. بر این اساس در حال حاضر هر کدام از سه بانک و موسسه به طور مستقل در حال فعالیت بوده و هیچ جای نگرانی برای سپرده‌گذاران آنها وجود ندارد.

بانک مرکزی پیش تر در مورد ادغام موسسه ثامن و مهر اقتصاد با بانک انصار نیز اطمینان داده بود که هیچ اتفاقی برای سپرده‌گذاران و منابع آن نخواهد افتاد، البته در مدت اخیر و در جریان این ادغام نیز این موضوع تایید شد و مشتریان آنها با مشکلی مواجه نشدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۵ ۱۷:۵۳

با سلام ادغام بانک قوامین حتما با بانک سپه هست؟ توضیح بدید

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۳۱ ۱۳:۰۲

باعرض سلام بالاخره بانک انصار با سپه ادغام می شود درضمن ادغام بانک های نظامی باعث موج ریزش نیرو و بیکاری برای جامعه میشود