• جمعه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97022815654
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

ایجاد دفتر همکاری دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد

ایجاد دفتر همکاری دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد

دفتر مشترک همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری‌های شهری دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد در این دانشکده افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، پیرو تفاهم‌نامه منعقد شده همکاری بین دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی و معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد به منظور ایجاد و توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری و نزدیکی هر چه بیشتر نهادهای اجرایی و علمی، دفتر همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری‌های شهری در این دانشکده افتتاح شد. 

دکتر علیرضا سهیلی، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه دانشکده علوم ریاضی، اولین دانشکده دانشگاه فردوسی مشهد است که با شهرداری تفاهم نامه همکاری علمی امضا کرده است، عنوان کرد: گشایش دفتر همکاری دانشکده علوم ریاضی با شهرداری مشهد، سرآغاز همکاری است که طی آن مشکلات موجود به مسأله حل شدنی تبدیل و با بهره گیری از دانش ریاضی در حل آن اقدام می‌شود و در همین راستا، هم اکنون دو کارگروه آمار و فناوری اطلاعات و همچنین کارگروه مدلسازی و بهینه سازی در این دفتر فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه ریاضی، دانشی برای همه است، اظهار کرد: هر کجا که ریاضیات بتواند کارآیی داشته باشد و مثمر ثمر باشد، وظیفه خود می دانیم که توانمندی‌هایمان را برای حل مشکلات و پیشبرد اهداف جامعه به کار گیریم.

رئیس دانشکده علوم ریاضی خاطرنشان کرد: امیدواریم مسیری را در دانشکده پیش ببریم که علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، بتوانیم در جامعه اثربخش باشیم.

سهیلی با اشاره به حضور بین‌المللی "ریاضی برای همه" و افتخاراتی که این مجموعه تاکنون کسب کرده است، تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم به زودی المپیک فوتبال ریاضی را با حضور کشورهای دیگر در ایران داشته باشیم.

سهیلی افزود: ارتباط علمی با اعضای هیأت علمی که در کمیسیون‌ها با چالش‌های شهرداری آشنا شوند تا به تعریف دقیق تری از مسأله برسیم و مسائل واقعی ما را ببیند و تعامل در حل مسأله داشته باشند، ارتباط با حوزه دانشجویی که هر 2 ماه یک بار رویدادهای با حل مساله داده‌ها مطرح شوند تا با ارائه ایده‌هایی بتوانند مسائل را حل کنند و بازدید از مجموعه‌های تخصصی شهرداری برای برقراری ارتباط تنگانگ با شهرداری به عنوان یک ابر سازمان با چند رویکرد از جمله برنامه‌های ارتباط شهرداری با دانشگاه است.

مهندس شهریار آل شیخ، معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد به حمایت‌هایی که شهرداری می‌تواند از پروژه‌های حل مسائل مدیریت شهری از دانشجویان داشته باشد، اشاره کرد.

وی ادامه داد: با توجه به تغییر دغدغه‌ها در مدیریت شهری و خدمات مدیریت شهری، ایجاد محرک‌های شهر خلاق، جذب سرمایه، ایجاد کارآفرینی و اقتصاد مبدل را از دغدغه‌های نوین این مدیریت برشمرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری مشهد، افزود: نداشتن شاخص‌های درست و پایه‌های دقیق برای برنامه‌ریزی‌ها باعث شده برنامه‌های بعدی نیز دچار چالش شوند و از این رو مدلسازی و پردازش داده‌ها از نیازهای اساسی برای تصمیم‌سازی‌ها در این سازمان است. 

آل شیخ بیان اینکه مسیری که برای تعامل بین صنعت و دانشگاه آغاز شده، دشوار است و مسلما چالش‌هایی در بین خواهد بود، بر پایدار بودن و غلبه بر عوامل دلسرد کننده و همچنین ایجاد موفقیت‌های کوچک و بیان آن برای توسعه و پایداری این تعامل تأکید کرد.

دکتر امید سلیمانی فرد، عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و مسئول دفتر همکاری دانشکده ریاضی با شهرداری مشهد افزود: ما در این دفتر برنامه داریم که 3 تا 5 تیم پژوهشی راه‌اندازی  کنیم که با حمایت شهرداری مشهد به شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شوند. 

وی اظهار کرد: اعضای هیأت علمی و دانشجویان می‌توانند با ارسال عنوان موضوع پیشنهادی و مشخصات خود به پست الکترونیک با نشانی scofum@gmail.com با این دفتر در ارتباط باشند.

دکتر مجید میرزاوزیری، استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی و موسس مسابقات شهر ریاضی، وظیفه مهم افرادی که اهل فکر کردن هستند را وادار کردن دیگران به تفکر دانست. 

وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش و دانشگاه توان و امکانات کافی برای این منظور وجود ندارد و اینکه شاید این موضوع را رسالت خود نمی‌دانند، تصریح کرد: شهرداری باید سیستمی را ایجاد کند که افراد به فکر کردن بپردازند و در همین راستا، تعامل بین دانشگاه و شهرداری از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند در ایجاد این فرهنگ سودمند باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی افزود: شهر الکترونیک فقط استفاده از امکانات الکترونیکی نیست، بلکه به این معناست که افراد به سمت هوشمندی رهنمون شوند و در ماکتی از شهر، زندگی شهروندی هدفمند را تجربه کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha