• پنجشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 97022011268
  • منبع : سازمان انرژی اتمی

زارعان تشریح کرد

نتایج امضای تفاهم‌نامه بین سازمان انرژی اتمی و پژوهشگاه صنعت نفت

نتایج امضای تفاهم‌نامه بین سازمان انرژی اتمی و پژوهشگاه صنعت نفت

تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان انرژی اتمی ایران و پژوهشگاه صنعت نفت در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران به امضاء اصغر زارعان، دستیار ویژه علی اکبر صالحی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در امور اجرایی، به نیابت از وی و جعفر توفیقی، رییس پژوهشگاه صنعت نفت رسید.

به گزارش ایسنا، اصغر زارعان، دستیار ویژه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در آئین امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: در راستای استمرار همکاری‌های موفقیت‌آمیز و اثبات توانمندی‌ها، امروز 19 اردیبهشت ماه 1397 شاهد امضای تفاهم‌نامه دیگری که در چند روز  آینده منتج به قرارداد خواهد شد با جناب آقای دکتر جعفر توفیقی ریاست محترم پژوهشگاه نفت هستیم.

وی افزود: با امضای این تفاهم نامه، سازمان انرژی اتمی ایران در راستای اقدامات بالادستی در صنعت نفت، مطالعات در حوزه سنگ مخزن، رفتار مخزن و برداشت از مخزن نفت، سیستم اندازه گیری و تصویربرداری، تست خودکار و دقت اندازه گیری و... با تولید سانتریفیوژهای دیگر نیاز صنعت نفتمان را تأمین می‌کند.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در طراحی، تجهیز، تولید، تست و صنعتی‌سازی انواع پیشرفته سانتریفیوژها به خود کفایی و خوداتکایی رسیده که امروز بحمدالله بطور رسمی در 20 فروردین سال 97 روز ملی فناوری هسته‌ای از طرف سازمان انرژی اتمی ایران این مهم توسط ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران اعلام شد.

دستیار ویژه رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: در این راستا، سازمان، غیر از برآورده نمودن تمام نیازهای خود در این حوزه، موفق شده است از سر ریز دانش انباشته شده خود، در حوزه های دیگری همچون سلامت، صنایع دیگر از جمله صنعت عظیم نفت اقدامات بلندی را انجام دهد که ایران را از واردات انواع سانتریفیوژها بی‌نیاز نماید.

وی تصریح کرد: پس از ساخت انواع سانتریفیوژهای گازی که در صنعت هسته‌ای کاربرد دارد، توانسته‌ایم در حوزه سانتریفیوژهای مایعات، جامدات و ترکیبی نیز نیازهای کشور را برطرف سازیم؛ لذا طی همکاری و قراردادی که با انستیتو پاستور ایران داشتیم به لطف خدا، ده‌ها دستگاه سانتریفیوژ توبولار را با دانش بومی طراحی،  تولید و تحویل بهره بردار نموده تا نیازهای کشور در این حوزه مرتفع گردد.

وی افزود: با همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیاز آن وزارتخانه در عرصه بهداشت، درمان و سلامت کشور در ساخت اولترا سانتریفیوژ، زونال سانتریفیوژ برطرف شد.

زارعان گفت: بحمدالله در 2 سال اخیر طی همکاری با وزارت نفت و مخصوصاً پژوهشگاه نفت، اولین سانتریفیوژ سنگ مخزن در 20 فروردین 96 با بهترین کیفیت ممکن روز دنیا – که تنها نمونه آن قبل از انقلاب وارد کشور شده بود و تکنولوژی ساخت آن را نداشتیم و به ما نمیدادند و بسیار مورد نیاز پژوهشگاه و این صنعت حساس کنونی بود- تماماً با مواد و طراحی بومی و با اتکاء به توان متخصصین صنعت هسته ای ساخته و تحویل شد.

وی تصریح کرد: امروز به تایید مدیران و متخصصین عزیز در عرصه نفت، این سانتریفیوژها حتی بهتر از نمونه‌های خارجی روز دنیاست که انحصار چند کشور محدود بوده و این انحصار توسط کارکنان خدوم صنعت هسته ای شکسته شد. و این به معنای خود باوری و ما می توانیم می باشد.

وی در پایان گفت: امیدواریم با مدیریت جهادی که وجود دارد بتوانیم در سایر صنایع برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران بیفزائیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha