• چهارشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97020503237
  • خبرنگار : 71545

سازمان حمایت به ایسنا اعلام کرد

گرانی لوازم‌خانگی ممنوع؛ مجوزی صادر نکرده‌ایم

گرانی لوازم‌خانگی ممنوع؛ مجوزی صادر نکرده‌ایم

در پی درخواست اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی برای افزایش ۱۰ درصدی قیمت این کالاها و اعمال این افزایش نرخ از اردیبهشت ماه، معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از عدم صدور مجوز افزایش قیمت برای لوازم خانگی خبر داد و تاکید کرد: بنا بر تصمیم کارگروه تنظیم بازار، هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات ممنوع است.

به گزارش ایسنا، فروشندگان لوازم خانگی که از سال قبل درخواست افزایش قیمت را داشتند و این موضوع را به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان اعلام کرده بودند که طبق مصوبه دولت اعلام شد هیچ‌گونه افزایش قیمتی مجاز نیست. اما بازار لوازم خانگی از ابتدای اردیبهشت ماه افزایش هفت تا ۱۰ درصدی را در قیمت کالاهای داخلی و خارجی اعمال کرد که در این رابطه وحید منایی - معاون نظارت بر کالاهای سرمایه ای و خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان - در گفت‌وگو با ایسنا، هرگونه افزایش قیمت را تکذیب کرد.

وی گفت: با توجه به تصمیمات کارگروه تنظیم بازار مبنی بر ممنوعیت افزایش قیمت هرگونه کالاها و خدمات، این سازمان براساس وظایف ذاتی و تکلیفی و در اجرای تصمیمات یاد شده و به منظور برخورداری مردم از ثبات قیمتها، عرضه مناسب و به موقع کالاها و خدمات و نیز ایجاد آرامش درسطح بازار در روزهای پایانی سال گذشته، اقدامات نظارتی دقیق و مستمر را در دستور کار خود قرار داده است.

منایی افزود: در این رابطه در بخش لوازم خانگی، علیرغم رکود نسبی تقاضا، عمده واحدهای عرضه کننده بواسطه افزایش قیمت مواد اولیه و نوسانات نرخ ارز و به تبع آن افزایش قیمت تمام شده محصولات، درصدد افزایش قیمت بودند ولی ضمن مذاکره و تعامل با واحدهای تولیدی و وارداتی و نیز هماهنگی با انجمن‌های مربوطه، با همراهی و هماهنگی مناسب تولیدکنندگان و واردکنندگان با سیاست‌های دولت در جهت پیشگیری از ایجاد تنش‌های قیمتی در سطح بازار، همکاری قابل تقدیر و تشکر لازم برای جلوگیری از نوسانات قیمت صورت گرفت.

معاون نظارت بر کالاهای سرمایه ای و خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به مصوبه شماره ۴۸۰۲۱ مورخ ۱۶/۴/۹۴ ستاد هدفمندسازی یارانه ها که کالاهای خانگی در اولویت دوم و بعضا در بخش سایر کالاها و خدمات قرار دارند، تاکید کرد: آن دسته از کالاهایی که در اولویت دوم قرار دارند مشمول رصد و پایش مستمر قیمت‌ها از ناحیه این سازمان هستند، یعنی مراقبت می شود تا تغییرات قیمت غیرمنطقی صورت نگیرد و در صورت لزوم نسبت به اصلاح قیمت ها و تغییرات قیمت براساس ضوابط قیمت گذاری اقدام می شود و در صورت وصول شکایت و افزایش غیر متعارف نسبت به تشکیل پرونده اقدام می کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۵ ۱۴:۲۶

یه جوری تکذیب کردن افزایش قیمت رو که انگاری ما تو این کشور زندگی نمی کنیم... عجب...حالا گرونفروشی رو به کی باید اطلاع بدیم؟

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۵ ۱۷:۳۳

خوبه که نه تنها یه برند بلکه 90درصد برندها لیست قیمت جدیدشون رو قابل دسترس همه گذاشتن و lg , وسامسونگ فراتر از 12 درصد افزایش داشتن برید برای مثال قیمت 43 اینچ الجی مدل 52100نسبت به دو هفته پیش رو ببینید حدود 13درصد افزایش

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۶ ۱۹:۲۵

آقا جون مادرتون به داد ما جوان های بدبخت برسید آخه یه یخچال 600 هزار تومان گرون شده. چرا هیچ نظارتی نیست