• چهارشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۰۸:۱۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97020502874
  • خبرنگار : 71567

در اعتراض به عدم تعیین تکلیف تبدیل وضعیت استخدامی صورت گرفت؛

بست نشینی چند روزه یک استاد دانشگاه مقابل وزارت علوم+ پاسخ مسئولان

بست نشینی چند روزه یک استاد دانشگاه مقابل وزارت علوم+ پاسخ مسئولان

چند روزی است که یکی از اساتید گروه فیزیک دانشگاه ایلام در اعتراض به عدم تعیین تکلیف تبدیل وضعیت استخدامی خود در مقابل ساختمان مرکزی وزارت علوم تحصن کرده است. در این راستا و پس از پیگیری‌های ایسنا، مسئولان وزارت علوم با تاکید بر رد صلاحیت عمومی وی در گذشته، از بررسی مجدد و بیطرفانه پرونده این استاد دانشگاه خبر دادند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر محمد نقدی از یک ماه پیش در اعتراض به بلاتکلیفی سه ساله خود برای تبدیل وضعیت از طرح استاد سربازی به قراردادی پیمانی اقدام به تحصن یک نفره در مقابل ساختمان وزارت علوم کرد و خواستار رسیدگی این وزارتخانه به وضعیت قراردادی خود شد. علاوه بر آن وی شکایت خود در این زمینه را به مدیر کل بازرسی وزارت علوم ارائه کرده و خواستار ورود بیطرفانه هیات مرکزی جذب این وزارتخانه به پرونده خود شده است.
 

بلاتکلیفی 3 ساله در دانشگاه ایلام

دکتر نقدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از مهر ۸۴ به مدت چهار سال و نیم با وضعیت ممتاز علمی تحت عنوان بورس وزارت علوم و از اواخر شهریور ۱۳۹۰ تا هشتم آذر ۱۳۹۴ نیز به عنوان عضو هیات علمی طرح سربازی در دانشگاه ایلام مشغول تدریس شدم. بطوریکه پس از یک سال فعالیت علمی و حضور بدون حقوق در دانشگاه، مسئولان در سال دوم کلاس‌های من را حذف و محل کارم را نیز به زور و بدون ابلاغ کتبی گرفتند؛ این اقدام دانشگاه در حالی صورت گرفت که نظر مرکز جذب وزارت علوم این بود که من برای سربازی در دانشگاه ایلام فعالیت کنم که البته با تشکیل کمیته‌ای در وزارت علوم و همچنین پیگیری‌هایی که انجام دادم در نهایت با نامه دیگر وزارتخانه، از مهر ۱۳۹۲ مجددا کارم را شروع کردم و دوره سربازی را بدون مشکل به پایان بردم. 

وی در خصوص علت شرکت نکردن در فراخوان جذب هیات علمی نیز افزود: من چهار سال و 6 ماه به عنوان بورسیه در دانشگاه ایلام مشغول فعالیت بودم که چهار سال به عنوان بورس داخل و 6 ماه نیز به عنوان فرصت مطالعاتی در دانشگاه حضور داشتم و در قانون هیات عالی جذب صراحتا تاکید شده است که بورسیه‌ها از شرکت در فراخوان مستثنی هستند و این نیز یک آیین نامه اجرایی است و اگر با این تصور که آیین نامه تغییر نیز کرده باشد در مورد وضعیت من صدق نمی کند چرا که طرح سربازی من در اواخر سال 93 به اتمام رسیده است و دانشگاه پرونده من را بررسی و سامانه هیات جذب وزارت علوم در تیر 95 تبدیل وضعیت من را به عنوان هیات علمی پیمانی ثبت نموده است. بنابراین شرکت در فراخوان برای من معنی ندارد.

این استاد معترض در ادامه تصریح کرد: من بورسیه دانشگاه ایلام بودم اما به دلیل عدم گذراندن دوره سربازی، ابتدا به عنوان هیات علمی طرح سربازی فعالیت نمودم و بعد از اتمام این طرح، باید قائدتا تعهد بورس من در دانشگاه شروع می‌شد و دانشگاه نیز موظف به استخدام من به عنوان هیات علمی پیمانی بنده بعد از اتمام طرح سربازی بود. متاسفانه علی‌رغم حضور و ادامه فعالیت در دانشگاه درخواست من برای تبدیل وضعیت مورد پیگیری قرار نگرفت. در حالی که قانون هیات عالی جذب تاکید می کند 90 روز پس از تقاضای افراد، دانشگاه موظف است نظر خود را در خصوص در این زمینه اعلام نماید. در حال حاضر با وجود فعالیت در دانشگاه و ارائه واحد درسی وضعیت من 3 سال است که بلاتکلیف مانده است.

نقدی در ادامه یادآور شد: بطور کلی تقاضای تبدیل وضعیت من از هیات علمی طرح سربازی بورسیه به پیمانی یکسال قبل از اتمام این طرح صورت گرفت و متاسفانه به بهانه طرح سربازی این درخواست من مورد رسیدگی قرار نگرفت بطوریکه اکنون بیش از ۲۶ ماه از پایان دوره طرح سربازیم می‌گذرد و وضعیت من مشخص نشده درحالی که من در دانشگاه با فعالیت علمی معمول، اتاق، تابلو و عنوان هیات علمی بدون دریافت هیچ وجهی فعالیت داشتم.

استاد گروه فیزیک دانشگاه ایلام یادآور شد: نزدیک دو سال است که به منظور رسیدگی به وضعیتم به وزارت علوم شکایت کرده ام که به‌جز چندین نامه پاسخ چندانی از سوی مسئولان در رابطه با شکایت خود دریافت نکرده ام و در عمل کار خاصی در این زمینه انجام نشده است. 

نقدی همچنین یادآور شد: در پاسخ به نامه معاون جذب وزارت علوم و دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه ایلام که اواخر تیر ۱۳۹۵ بادرخواست تبدیل وضعیت من از طرح سربازی به پیمانی موافقت شده بود این موافقت در سیستم نور رضوی هم ثبت شده است و همینطور در مرداد ۱۳۹۶ در هیات امنای دانشگاه ردیف استخدامی برای من اختصاص یافته است. اما با این وجود بدون هیچ ابلاغی حقوق من قطع شده و فعالیت من در دانشگاه را با اختلال مواجه کردند.

وی با تاکید بر اینکه درخواست من احقاق حقوق از دست رفته است، گفت: علاوه بر این متوجه شده ام که حتی عنوان تبدیل وضعیت من از طرح سربازی به پیمانی، را تبدیل به بورس به پیمانی کرده‌اند و حتی رییس دانشگاه در یک نامه اخیر به وزارتخانه نه از بورس، نه از چهار سال هیات علمی بودن و نه از  ۲۶ ماه تا آن زمان پس از پایان دوره هیات علمی قبلی من نامی نبرده و من را "دانش آموخته دکتری" ذکر کرده است؛ و این مدت پس از فعالیت دوره سربازی من را حق التدریس نامیده است درحالیکه من نه درخواستی برای حق التدریس نموده ام و نه قراردادی به این عنوان امضا کرده ام؛ علاوه بر اینکه همواره درسهای تخصصی و گرایشی دانشجویان کارشناسی و ارشد که در گروه نوپای فیزیک ایلام دایر است را تدریس نموده ام.

این استاد معترض ادامه داد: اکنون واقعیت این است که پذیرش این همه اجحاف و تخلف برای من سخت است. در واقع پس از 6.5 سال بنده که باید اکنون قراراداد رسمی آزمایشی در دانشگاه ایلام بودم، هنوز حتی پرونده پیمانی من به هیات جذب مرکز ارسال نشده است و این اقدامات چیزی بجز انکار تمام سوابق بنده در دانشگاه نیست. بنابراین هدف از این اعتراض احقاق حقوق و اجرای نص صریح قانون است. 

پرونده استاد معترض در مرحله بررسی علمی و عمومی است

در ادامه دکتر جعفری مدیر کل بازرسی وزارت علوم در گفت و گو با ایسنا، در خصوص وضعیت استاد معترض دانشگاه ایلام که چند روزی است در مقابل وزارت علوم تحصن کرده است، گفت: دکتر نقدی استاد طرح سربازی دانشگاه ایلام بودند. بر اساس طرح استاد سربازی بعد از دوره دکتری در قالب این طرح فارغ‌التحصیلان دکتری می‌توانند در یک دانشگاهی تدریس کنند، ولی اجرای آن به عنوان تعهد خدمت به سربازی آن فرد محسوب می‌شود. با توجه به اینکه دوره سربازی حداقل دو و حداکثر چهار ساله است، این استاد نیز بعد از ثبت نام در طرح سربازی به عنوان استاد سرباز در دانشگاه ایلام مشغول تدریس شد.

وی در ادامه تصریح کرد: براساس اعلام وزارت علوم اساتیدی که طرح سربازی را گذرانده باشند،‌ به شرطی که در فراخوان جذب هیات علمی شرکت کنند، تقاضای تبدیل وضعیت آن‌ها از استاد سربازی به پیمانی پذیرفته می‌شود.

مدیر کل بازرسی وزارت علوم خاطرنشان کرد: درخواست استاد معترض برای تبدیل وضعیت از استاد سربازی به پیمانی در حال حاضر در مرحله بررسی و تایید صلاحیت علمی و عمومی قرار دارد و کمیته کارگروه تایید صلاحیت هیات علمی دانشگاه ایلام بررسی‌های مقدماتی خود را در خصوص او انجام داده است و نتایج آن نیز به وزارت علوم ارسال شده است.

دکتر جعفری خاطرنشان کرد: در حال حاضر، پرونده دکتر نقدی به منظور بررسی تبدیل وضعیت او در مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم قرار دارد و البته خود او نیز به دفتر بازرسی وزارت علوم شکایت کرده و در پی این شکایت، بلافاصله با دانشگاه مربوط نامه نگاری کردیم و نتایج نامه نیز از سوی دانشگاه دریافت نموده‌ایم،‌ اما بطور کلی در حال حاضر این پرونده در حال بررسی و رسیدگی در مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارتخانه قرار دارد.

وی تاکید کرد: طبیعتا هر فردی که بخواهد وارد یک مرحله کاری شود، باید سوابق او کاملا مورد بررسی قرار بگیرد و تا قبل از اتمام آن، نباید متقاضی حقی را فراتر از اعلام نتیجه برای خود متصور باشد. اگرچه معتقد هستم فرآیند بررسی وضعیت او در دانشگاه ایلام در مقایسه با وضعیت معمول بیشتر طول کشیده است، اما به طور کلی دانشگاه در صورت تایید صلاحیت او از مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم مجوز قطعی را برای تبدیل وضعیت این استاد از استاد سربازی به پیمانی را دارد.

به گفته دکتر جعفری، براساس آئین نامه استخدامی اعضای هیات علمی وزارت علوم اگر فردی متقاضی هیات علمی در دانشگاهی باشد، باید نتیجه تقاضای او بعد از شش ماه اعلام شود و دانشگاه نیز فقط می‌تواند طی این شش ماه به صورت پیمانی مشروط با او قرارداد ببندد و در غیر این صورت باید خاتمه کار او را اعلام نمایند. بنابراین معتقد هستم فرآیند بررسی وضعیت استاد معترض در دانشگاه ایلام طولانی شده است.

مدیر کل بازرسی وزارت علوم خاطرنشان کرد: دفتر جذب هیات علمی وزارت علوم در دانشگاه‌ها نمایندگی دارد که این نمایندگی‌ها، صلاحیت افراد را برای هیات علمی شدن در این دانشگاه در مرحله اولیه بررسی می‌کنند و در مرحله بعدی نتایج را به هیات جذب مرکزی وزارت علوم اعلام می‌نمایند و در صورت تایید نهایی صلاحیت علمی و عمومی، دانشگاه می‌تواند نسبت به جذب آن افراد اقدام کند.

دکتر جعفری یادآور شد: البته تصمیم مرکز جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و حتی مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم در خصوص صلاحیت یا عدم صلاحیت فردی برای هیات علمی شدن در دانشگاه‌ها قابل اعتراض در مراجع دیگر است، ضمن اینکه روسای دانشگاه‌ها نمی توانند در خصوص هیات علمی شدن افراد نظر شخصی یا سازمانی خود را اعمال نمایند و اگر هیات جذب دانشگاه نیز در خصوص فردی برای هیات علمی شدن تصمیم بگیرد، رئیس دانشگاه نمی‌تواند با این تصمیم مخالفت کند.

صلاحیت عمومی استاد معترض چندین بار در گذشته رد شده است

در این رابطه دکتر رضوان‌طلب رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم در گفت و گو با ایسنا، در خصوص پرونده تبدیل وضعیت استاد معترض دانشگاه ایلام، گفت: براساس آنچه که در نامه‌های این استاد به مراجع مختلف گواهی شده است، او در اول مهر سال 84 با حکم بورس اداره کل بورسیه‌های وزارت علوم به عنوان دانشجوی بورسیه دوره دکتری رشته فیزیک در دانشگاه تربیت مدرس،‌ تحصیل خود را آغاز می‌کند و از مزایای حقوق ماهیانه برابر با مربی پایه یک برخوردار می‌شود. به طوری که در فروردین ماه سال 88 از مزایای بورس تحصیلی در کشور ایتالیا همچون حقوق ماهیانه 930 یورو به همراه هزینه رفت و برگشت بلیط یک میلیون تومانی به عنوان هزینه ضروری استفاده می‌کند. 

وی در ادامه تصریح کرد: دکتر نقدی بعد از شش سال تحصیل و دریافت مزایای ماهیانه و هزینه تحصیلی،‌ سرانجام در 19 شهریور سال 90 تحصیلات خود را به پایان می‌رساند و از سوی مدیر کل آموزشی دانشگاه تربیت مدرس به اداره کل بورسیه‌ها معرفی می‌شود. 

رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم گفت:در هفتم آبان سال 90، دانشگاه ایلام از سوی وزارت علوم برای استاد معترض این دانشگاه درخواست سهمیه طرح سربازی می‌کند و سه ماه بعد سهمیه طرح سربازی او به دانشگاه ایلام اعلام می‌شود تا مقدمات کار ارائه مدارک برای انجام دوره آموزشی و تشکیل پرونده صلاحیتی وی فراهم شود. به طوری که در 31 فروردین سال 91، کارگروه بررسی صلاحیت عمومی دانشگاه ایلام،‌ عدم تایید صلاحیت عمومی او را برای طرح سربازی اعلام می‌کند که البته این عدم تایید به هیات مرکزی جذب ارسال می‌شود تا در کارگروه صلاحیت عمومی مرکز مورد بررسی بیطرفانه قرار بگیرد. 

به گفته وی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیات جذب مرکزی وزارت علوم نیز در تاریخ 27 آبان 91،‌ صلاحیت این استاد را رد می‌کند و پس از تقاضای تجدیدنظر مجددا گروه در بررسی‌های خود رای به عدم صلاحیت ایشان می‌دهد، اما متاسفانه دوره آموزشی سربازی هیات علمی او در پانزدهم مرداد 91 شروع و 26 شهریور همان سال به پایان رسیده بود و او بلافاصله در دانشگاه مشغول به کار شده بودند،‌ لذا مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم براساس حکم هیات مرکزی جذب به دانشگاه ایلام اعلام کرد که با توجه به اینکه او طرح سربازی را می‌گذراند،‌ اگر مدت کوتاهی تا پایان دوره ضرورت را دارد، طرح سربازی را تمام کند و پس از آن نیز دانشگاه را ترک نماید. 

وی ادامه داد: البته نظرات منفی مکرر در مورد این استاد معترض ناشی از عملکرد وی در دانشگاه ایلام پس از اتمام تحصیل در 19 شهریور 90 تا شروع دوره آموزشی طرح سربازی وجود داشت که به صورت همکار حق التدریس در دانشگاه ایلام فعالیت داشته است و دانشگاه ایلام می‌بایست، حداکثر برای دوره ضرورت به مدت دو سال ایشان را به کار بگیرد و بعد از آن با ارائه کارت پایان خدمت طبق حکم هیات مرکزی او را وادار به ترک دانشگاه کند. بنابراین اصلا مشخص نیست چرا به این استاد اجازه داده شده است به مدت چهار سال یعنی غیر از آن دوره ضرورت و احتیاط در دانشگاه بماند و مسئولان وقت باید به عنوان متخلف در این ارتباط به هیات انتظامی معرفی شوند.

رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم یادآور شد: بعد ازاتمام دوره سربازی که ایشان به اشتباه مجموع دوره ضرورت و احتیاط را درنامه خود 3 سال محاسبه کرده است. این استاد 19 اردیبهشت سال 93 درخواست کرده است که از وضعیت هیات علمی طرح سربازی تبدیل وضعیت به هیات علمی پیمانی شود. بنابراین جواب این درخواست کاملا روشن است که او حتی برای طرح سربازی تایید نشده است و طبعا برای تبدیل وضعیت به هیچ وجه صلاحیت قانونی وجود ندارد و جواب ایشان نیز صد در صد منفی بوده است. 

دکتر رضوان‌طلب، گفت: استاد معترض دانشگاه ایلام از ردصلاحیت خود در هیات اجرایی جذب و هیات مرکزی جذب در 14 شهریور 93 به دیوان عالی اداری شکایت می‌کند و رای او در 17 دی همین سال به منظور تجدیدنظر از سوی دیوان صادر می‌شود و در نهایت رای بدوی را تایید و قرار سقوط شکایت با رای قطعی را صادر می کند. 

به گفته وی، مرحله دیگر اقدامات اعتراضی این استاد، استفاده از شیوه‌های پوپولیستی و شانتاژ و مصاحبه‌های کذب با نشریات بیگانه، مصاحبه با رسانه‌های ضدانقلاب بود که از این روش نیز به جایی نرسید. پس از آن استفاده از حربه مظلوم‌نمایی ضمن مراجعه به مسئولین مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم اظهارداشت، مسئولین قبلی این مرکز به دلیل حضور او در ستاد انتخابات دکتر روحانی و فعالیت به نفع او،‌ او را مورد بی مهری قرار داده و لذا از رئیس این مرکز برای احقاق حق خود کمک خواست تا یک بار دیگر پرونده او از ابتدا تا انتها مورد بررسی بیطرفانه قرار بگیرد. 

نتیجه بررسی پرونده استاد معترض به زودی اعلام می شود

در ادامه دکتر علی اکبری رییس دانشگاه ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در واکنش به اعتراض یکی اساتید این دانشگاه در مقابل وزارت علوم افزود: دکتر محمد نقدی پس از اخذ بورسیه در سال های 91 الی 94 به عنوان عضو هیأت علمی "طرح سربازی" در دانشگاه ایلام خدمت نموده  و با عنایت به رأی هیات عالی جذب وزارت علوم از زمان پایان طرح خدمت سربازی در هشتم آذر 97 هیچ گونه رابطه استخدامی با دانشگاه ایلام نداشته و فقط بعنوان مدرس مدعو جهت تدریس چند واحد درسی با دانشگاه ایلام همکاری نموده، بنابراین عنوان استاد دانشگاه برای او صحیح نیست.

وی در ادامه تصریح کرد:  تصمیم گیری در خصوص جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه ها، در اختیار روسای دانشگاه ها نیست، بلکه بر اساس سیر قانونی ابتدا باید گروه آموزشی مربوطه صلاحیت علمی متقاضیان را تأیید  و سپس هیأت جذب دانشگاه و مرکز جذب وزارت علوم با این درخواست موافقت کند. 

رییس دانشگاه ایلام اضافه کرد: در حال حاضر تقاضای  استخدام جدید او به عنوان عضو هیأت علمی در چارچوب فراخوان جذب هیأت علمی همانند سایر متقاضیان در دست اقدام و بررسی است و نتیجه آن اعلام خواهد شد. چرا که دعاوی دکتر نقدی، در اسفند ماه 1396 به وزارت علوم ارسال شده و موضوع در واحدهای مربوطه در دست بررسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۵ ۱۰:۴۶

خیلی برای شان یک استاد دانشگاه و در کل برای ایران تاسف باره که استاد ناچار بشه برای درخواست چننین کاری انجام بده

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۵ ۱۳:۳۲

اگر صلاحیت سواد دارد و اگر معاینات روانپزشکی نرمال و مورد به اصطلاح منکراتی ندارد باید اجازه کار داده شود در برخی نواحی ایران همین که یک نفر با تحصیلات باشد باید کافی باشد برای اینکه جذب شود!

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۵ ۱۵:۳۰

بارها از نیاز به تغییر ساختاری وزارت علوم بحث شده است ولی اقدامی نشده و اوضاع روز به روز بدتر شده است. شکی نیست که تامین و تولید علم و رفع نیازهای علمی صنعت؛ کشاورزی و...کشور بر عهده وزارت علوم است. در این وزارتخانه بایستی محلی برای جذب حداکثری نخبگان کشور باشد.این وزارتخانه بایستی بجای محدود کردن فعالیت جوانان توانا و خانه نشین کردن استادان و سرمایه های با تجربه علمی کشور؛ سیستم هزینه بر اداری و کاغذ بازی خود را محدود و زمینه را برای رشد و انتقال دانش توانمندان پیر و جوان کشور ؛ به نسل آینده را فراهم کند. در چند سال گذشته؛ امپراطوری وسیع سیاسی کاری در 16 طبقه شهرک غرب راه افتاده بین جناح های رقیب در وزارت علوم؛ قربانیانی از نخبگان بی گناه ؛ از استادان پیر و استادان جوان ؛ را به دنبال داشته و در صورت بی تفاوتی مسئولین ارشد ؛ وضعییت از این هم بدتر و به کل کشور توسعه داده خواهد شد. ادبیات بکار گرفته شده ای مانند فرمایشات بزرگوار مسئول: " استفاده از شیوه‌های پوپولیستی و شانتاژ و مصاحبه‌های کذب با نشریات بیگانه، " اصلا برازنده یک مسئول و در شان مرکزیت علمی کشور نیست. دوستان ما از کدام قانون میگویند؟ هم اکنون؛ در بازرسی و پاسخگویی وزارتخانه؛ هستند پرونده های فعالی که طی 8 سال بلاتکلیقی هیات علمی معترض به اهانت و تحقیر و بازنشستگی ؛ آرا و نتایجی کاملا متضاد از این حوزه صادر شده است که حکایت از نادیده گرفته شدن قوانین مربوط به هیات علمی؛ رعایت نشدن قانون اساسی و حقوق شهروندی استادان است. همکاران و بزرگواران مسئول: پیش داوری ؛ قضاوت بدون سند و مدرک و بر اساس گفته ها و شنیده ها ؛ اهانت هایی مانند پوپولیست بودن فرد و اتهام های مصاحبه با ضد انقلاب و ...... گفتار و اتهامت تاریخ مصرف گذشته ای است که در پیشگاه ملت مسلمان ما؛ دیگر جایگاهی ندارد و اینگونه برخوردهای سطحی با سرنوشت نخبگان کشور شایسته وزارت علوم میهن اسلامی نیست. ما نیاز داریم ؛ بجای تسلط غیر دانشگاهیان و حاکمیت فضای اداری و کاغذ بازی های سیاسی و تحقیر و اتهام در وزارت علوم ؛ سیستم آموزش عالی به دست نخبگان بیشمار مثبت اندیش مشتاق به فعالیت و توسعه علمی و تولید علم کشور داده شود تا با جذب حداکثری و حذف جناح و گروه ؛ نیازهای علمی کشور را تامین نمایند .

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۵

احسنت بسيار زيبا اشاره كردين.ومتاسفم براي مسوليني كه جوابي جز بازي با الفاظ ندارن

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۵۸

بسیار خوب گفتید. امیدواریم وزیر علوم با تسلط بیشتر و قاطعیت، مانع رفتارها و برخوردهای سلیقه ای و نامناسب و توهین آمیز نسبت به اعضای هیأت علمی شود.

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۵ ۱۷:۲۱

متاسفانه ما اندرخم یک کوچه هم نیستیم!

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۵ ۱۹:۱۸

در حال بررسی و رسیدگی است یعنی چه ؟ بعد از این همه مدت تازه در حال بررسی است ؟ تشریفات بروکراسی و اداری در خدمت انسان اند یا برعکس ؟ صلاحیت عمومی ایشان رد شده است لابد به خاطر اعتراض یا انتقادشان ؟؟ مسئولان گرامی اینقدر به نخبگان رسیدگی نکنید بگذارید مهاجرت کنند راحت تر نیست ؟ یک وقت به زحمت نیفتید ؟!!!

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۶ ۱۴:۲۴

کاشکی این مسئولان گرامی، با سند و مدرک صحبت نمایند؛ اظهارات مبهم که کسی از صحت و سقم آنها خبر ندارد ظاهرا رویه برخی از مسئولان وزارت علوم است؛ مثلا جناب رئیس محترم مرکز جذب، مگر می شود بدون تایید صلاحیت کسی در دانشگاه کار و فعالیت علمی و تدریس کند؟ یا مگر می شود بدون تایید کسی در دانشگاه چهار سال حکم داشته باشد؟ یا اصلا به چه حقی عده ای برای چند سال بعد کسی تصمیم می گیرند؟ قانون می گوید وضعیت فعلی افراد را در نظر بگیرید، نه برپایه اظهارات چند سال پیش برای چند سال آینده کسی تصمیم بگیرید! یا مدیر محترم دفتر بازرسی می گوید که دانشگاه گفته صلاحیت علمی و عمومی در دست بررسی است! آخه برادر مگر سه سال چه کرده اند مسئولان دانشگاه ایلام! در ثانی من متوجه شده ام که صلاحیت عمومی و علمی ایشان در طی دو سال گذشته حداقل دو بار بررسی و تایید شده است.

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۸ ۱۵:۱۳

من این شخص رو از نزدیک می شناسم و حتی ایشان در دوران دانشجویی با اساتید گروه فیزیک خود دعواهای زیادی داشته اند. کار به جایی رسید که ایشان را در دوران دانشجویی اخراج کنند ولی با رایزنی و دل رحمی بعضی از اساتید از اخراج ایشان جلوگیری شد.

avatar
۱۳۹۷-۰۲-۱۷ ۰۷:۳۸

چه ربطی به موضوع داره؟ رفتار شخصی فرد که مطرح نیست؛ اتفاقی که افتاده نشان دهنده ناکارآمدی یک وزارت خانه ای است که در پیشبرد رشد باید الگوی بقیه باشد.در اینجا؛ مقصر سیستم است ؛ نه فرد.