علی بختیار در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص احتمال فیلتر تلگرام، اظهار کرد: از آنجایی که پیامرسانهای داخلی به لحاظ تعداد کاربران نتوانستهاند جلب اعتماد کنند و زیرساختها فنی لازم را ندارند بنابراین از ابتدا باید این مشکل را مرتفع کنیم و لازمه فیلتر تلگرام این است که ابتدا پیامرسانهای داخلی را تقویت کنیم بهگونهای که مردم ترجیح دهند در پیامرسانهای داخلی فعالیت کنند.
وی افزود: برای مثال اگر نتوانیم خدمات و کالای داخلی مناسب را در کشور ارائه دهیم نباید توقع داشته باشیم مردم کالای خارجی استفاده نکنند. موضوع تلگرام هم مصداق همین مثال است. هماکنون شرایط به گونهای نیست که با فیلتر تلگرام مردم را از کسب و کار الکترونیکی خود محروم کنیم.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: یکی از بحثهای مهم در اقتصاد کشور این است که اقتصادمان به سوی اقتصاد دانش بنیان حرکت کند و به همین دلیل باید کسب و کارهای الکترونیکی و استارتاپ ها را راهاندازی کنیم. در غیر این صورت هرچه صحبت کنیم هیچ فایدهای ندارد و به این دلیل که اقتصادمان دانشبنیان نیست دست در صندوق توسعه ملی میکنیم.
نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی، گفت: با این تفاسیر باید به سمت کسب و کارهای الکترونیک حرکت کنیم و نمیتوانیم در این برهه از زمان به لحاظ اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تلگرام را فیلتر کنیم چرا که شرایط به هیچ وجه مهیا نیست.
بختیار خاطرنشان کرد: پیام رسانهای داخلی باید تقویت شوند. افرادی که در کسب و کارهای الکترونیکی فعالیت میکنند باید به پیام رسانهای داخلی اعتماد کنند. وقتی پیام رسانهای داخلی تقویت شدند آن وقت میتوان تصمیمات دیگری گرفت و این تصمیمات باید جمعی میان دولت و مجلس و بخشهای دیگر باشد و اینگونه نباشد که یک بخش برای خودش تصمیمگیری کند چرا که در این صورت منافع مردم و کشور تأمین نمیشود.
انتهای پیام
نظرات