• جمعه / ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97012408084
  • خبرنگار : 71282

/حمایت از کالای ایرانی/

کالاهای بنجولی وارد می‌کنیم که توان تولیدش را داریم

کالاهای بنجولی وارد می‌کنیم که توان تولیدش را داریم

یک کارشناس اقتصادی می‌گوید در بحث حمایت از تولید داخلی باید هدفمند و برنامه‌ریزی شده، پیش برویم و روی تولیداتی دست بگذاریم که قابلیت جذب بازار و رقابت با تولیدات جهانی را داشته باشد.

حمید نجف‌ در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حمایت از تولید داخلی باید به شکل مدیریت شده و هدفمند پیش برود و بودجه‌ای که در این راه هزینه می‌کنیم، به طور برنامه‌ریزی شده باشد تا با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای بیشترین بازده و خروجی را از تولید داخلی بگیریم.

وی ادامه داد: در بحث حمایت از تولید داخلی باید با توجه به ظرفیت‌هایی که در کشور داریم، عمل کنیم. ممکن است وجود کالایی در کشور ضروری باشد ولی نباید الزاما خودمان آن را تولید کنیم و مقرون به صرفه نیست که چند کارخانه برای ساخت و تولید آن ایجاد کنیم.

نجف افزود: از طرفی بسیاری از کالاها هستند که خودمان توانایی تولیدشان را داریم ولی متاسفانه نه تنها تولید نمی‌شوند بلکه با کیفیتی پایین‌تر و ارزان‌تر و بنجول‌تر وارد کشور می‌شوند.

این کارشناس اقتصادی متذکر شد: طبعا نمی‌توانیم در سال ۱۳۹۷ همه چیز را خودمان تولید کنیم و لازم نیست تولیدکننده همه چیز باشیم، همچنان که در کشورهای دیگر این قاعده حاکم است؛ یک کشور در تولید خودرو و کشور دیگر در ساخت ساعت برتری دارد، پس اگر قرار است حمایت از تولید داخل در دستور کار قرار گیرد، باید برنامه‌ریزی شده و هدفمند باشد تا ضریب موفقیتش بالا باشد.

او در عین حال تحقق شعار امسال را مستلزم حمایت عملی دولتمردان و متولیان امر دانست و تاکید کرد: نمی‌توانیم شعار حمایت از تولید ملی را سر بدهیم ولی خودروی ملی سوار نشویم و مدل‌های خارجی از گمرک وارد و تبلیغ کنیم. چون مردم می‌بینند و واکنش نشان می‌دهند و قطعا نسبت به خرید و مصرف تولید داخل بی تفاوت می‌شوند.

نجف با بیان اینکه در بسیاری از صنایع نظیر پوشاک می‌توانیم روی پای خود بایستیم، اظهار کرد: روی بخشهایی که در آن‌ها از ظرفیت‌ها و توان بالایی برخورداریم، باید سرمایه‌گذاری کنیم و اگر نیاز به حمایت مالی دارد وام و تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بگذاریم.

سال ۱۳۹۷ از سوی مقام معظم رهبری به نام حمایت از کالای ایرانی نام‌گذاری شده و طی سالهای اخیر غالب نام‌گذاری‌ها با رویکرد مسایل اقتصادی و توجه به معیشت مردم بوده است.

حمایت از کالای ایرانی یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود و بر این اساس تمام آحاد جامعه اعم از مسئولان، تولیدکنندگان، کارگران و مردم به عنوان مصرف کنندگان در قبال تحقق شعار امسال مسئولند. کارشناسان تحقق شعار امسال را مستلزم فرهنگ‌سازی و جلب مردم به خرید تولید داخلی در سایه حرکت به سمت کیفی‌سازی کالای ایرانی می‌دانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha