• سه‌شنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 97012106781
  • منبع : دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری رأی داد

ارائه برگ تسویه حساب کارفرما با کارگر بدون سند پرداخت، کافی نیست

 ارائه برگ تسویه حساب کارفرما با کارگر بدون سند پرداخت، کافی نیست

دیوان عدالت اداری در رأی ایجاد رویه مقرر کرد در صورت اختلاف بین کارفرما و کارگر در پرداخت دستمزد و حقوق کارگر، صرف ارائه برگ تسویه حساب کافی نیست و کارفرما باید مستندات لازم جهت پرداخت حق و حقوق کارگری را به مراجع رسیدگی کننده ارائه کند.

به گزارش ایسنا، در شکایات متعدد کارگران به دیوان عدالت اداری در خصوص تسویه حساب کارفرما با کارگر آمده است که پس از خاتمه قرارداد کار میان کارگر و کارفرما، برخی کارگران به موجب سند عادی یا سند اقرارنامه تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی اعلام می کنند با کارفرما تسویه حساب کرده اند و تمام حقوق و مزایای خود را دریافت نموده اند. برخی هیأت های حل اختلاف ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با استناد به این اسناد، تسویه حساب را محرز دانسته و شکایات بعدی کارگران را در این خصوص مسموع ندانسته و حکم به رد شکایت کارگران صادر می کردند، در حالی که کارگران اظهار داشتند برگه تسویه حساب بنا به درخواست کارفرما در ابتدای کار یا حین کار و بدون دریافت حقوق و مزایا از آنها اخذ شده است.
 
پیرو شکایت های واصله به شعب دیوان عدالت اداری و صدور آرای مشابه مبنی بر ورود شکایت، هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با صدور رأی ایجاد وحدت رویه با تأیید آراء صادره مقرر کرد در زمان اختلاف بین کارفرما و کارگر در رابطه با پرداخت دستمزد و حقوق کارگر، صرف ارائه برگ تسویه حساب کافی نیست و کارفرما باید مستندات پرداخت را نیز ارائه کند.
 
این رأی به استناد ماده 90 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری برای تمامی شعب دیوان، ادارات و اشخاص حقیقی و حقوقی مربوط لازم الاجرا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۲-۱۰ ۱۱:۳۹

سلام اصل رای از کجا قابل دسترسی است توسایت دیوان عدالت اداری هم موجود نبود

avatar
۱۳۹۷-۰۴-۰۵ ۱۰:۲۴

لطفاً صریح ماده قانونی روی سایت نشر گردد تا متخلفین و قانون شکنان عدیده جامعه فعلی که معنی جمهوری اسلامی را باور ندارند حد و حدود خود را بشناسند و از دست دارزی به حق و حقوق کارگران زحمت کش افتاده حال دست بردارند و به فکر ساختن نردبان ترقی بر دوش قشر تلاشگر و آینده‌ساز ایران جاویدان نباشند . ایکاش ماده 10 قانون اداره کار ، صرف یک بند مصوب و تعیین شده توسط قانون گذار و مکتوب در کتاب مربوطه نبود و مجریان رسیدگی به تخلف وظیفه خود را بدون هیچ هراسی از احدی به نحو احسن انجام دهند .